Kedi Vitamin

kh
kh

204 Puan

2 tane yavru british cinsi kedim var tüy sağlığı ve vitamin olarak neler kullanabilirim şu ana kadar vitamin kullanmadım biofelin in tüy sağlığı damlasını kullanmaya başlicağım tüy dökümü çok olmuyo ama vitamin kullanmak onlara iyi olucak diye düşünüyorum veterinerimede danışacağım ama sizin kullandıklarınızı da yazarsanız çok mutlu olurum

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

tuy dokumu yoksa vitamin vermeyin. zaten kaliteli bir mama kullaniyorsaniz vitamine gerek yok her seyin fazlasi zarar. mumkun oldugunca yas mama ile desteklemeniz daha iyi olur. illa vitamin isterseniz de gimcat onerebilirim tat olarak yemeyen kediye rastlamadim daha. haftada 1 vermeniz yeterli olur bu da sizi uzun sure goturur.

cat_expert
cat_expert

12742

Gimcat kitten macunu öneririm, alternatif olarak yakın fiyata satılan biofeline kitten macun da kullanabilirsiniz, gimcat 50 gr biofeline 100 gram biofeline fiyatına göre daha yüksek gramajlı.


Kediniz 4 aylıktan küçükse gimcat kitten daha uygun bir ürün 4 aylıktan büyükse biofeline de tercih edilebilir.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Kızım anne karnında ve doğduktan sonra yeterli beslenmediği için gimcat'in lattesi veriyorum 3-4 günde bir. Yine gimcat in kitten vitaminini kullanıyorum. Ayrıca somon yağı veriyorum. İnatçı kızım kuru mamayı günde 5-6 gr anca yediği için ek takviyelere mecburum şu anda :D

meov
meov

10494

bizim veteriner önermiş:
mutamin salmon oil
zoetis vmp cat paste
bio petactive catimalt

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


Vet Expert Vetoskin ürününe bakabilirsiniz. Biraz pahalı ancak kullanımı kolay ve faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Veterinerinize danışırsanız iyi olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 209 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR