Kısır Kedi Maması Seçimi

rainbowx35
rainbowx35

195 Puan

Anket

Felicia
(4 oy)
ProChoice
(1 oy)
La Vital
(2 oy)
BritCare
(12 oy)
Toplam (19 oy)

Değerli arkadaşlar merhaba, hepinize şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Malum zamlardan sonra bu konuyu açma ve en azından biraz daha uygun nasıl bu işi çözebilirim merak ettim. Tabii ki herkesin olduğu gibi kedilerinde alışkanlıkları var ama ben N&D mama kullanan biri olarak artık yetişemez oldum diyebilirim.. Bu konuda siz değerli hayvanseverlerin fikirlerini almak istiyorum.
Prochoice
Felicia
La Vital gibi markalar inceledim şu an için tabii ki N&D içeriğine ulaşan olmadı protein içeriği bakımından ama sizler özellikle alıken neye dikkat ediyorsunuz ? Benim için önemli konulardan birisi tüy sağlığı ve fazla dökmemesi..
İkinci sorum ise şu : Kısır kedi illa kısır kedi maması mı yemek zorunda ? bazen sipariş verdiğimde gelen aynı markanın normal kedi maması oluyor iade falan uğraşmak istemiyorum. Vermemde bir sakınca var mıdır acaba ?


Sağlıcakla kalınız..

6 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Nd den direk bu markalara inmektense, yerinizde olsam exclusion, Sanabelle vs bakardım. (Güncel fiyatlarını takip etmedim nd nin ama daha uygunlardı diye hatırlıyorum)


Arada bir kısır olmayan mama tüketmesinde sorun olmaz ama sürekli kullanmak magnezyum fosfor sodyum değerleri açısından idrar yolları sorunlarına davetiye çıkarabilir.

ozanesk
ozanesk

1243

T r e n d y o l 'da A l o m a m a satıcısında Exclusion 12 kg çeşitleri 639 TL, 600 TL üzeri kupon kullanırsanız 599 TL'ye geliyor. Brit Care içerik olarak çok güzel olsa da ishal oranı çok fazla, ördekli olanı yiyince kedimin oturduğu yerden bile bağırsakları ötüyordu, dışkının kıvamını ve kokusunu söylemeye gerek bile yok.


Exclusion bu fiyata bulunabiliyorken diğer saydığınız 3 mamaya bakmazdım.

Palyaco
Palyaco

218519

4 mamada çöp exclusion veya mera

bademk
bademk

2313

ben de acanadan sanabelle kısıra geçtim şuan memnunum kedim tadını çok sevdi. Yazdıklarınız arasında britcare içerik bakımından iyi duruyor fakat kedilerde ishal problemi yaratmış bu sebeple ben almaya cesaret edemem. Nd nin düşük tahıllı kısır kedi maması da nispeten uygun fiyatlı diyebilirim çok kalite düşürmek istemezseniz eğer.

rainbowx35
rainbowx35

195

Exclusion hiç duymamıştım. Ama biraz inceledim. İçerik vb oldukça iyi gibi duruyor. Benim kedim N&D narlı tavuklu yiyordu. Ama bazı kişiler tavuklu mamaların bazen kedilerde alerji yaptığını vs söylüyor. Somonlu alırsan daha iyi olur vs gibilerinden konuşmalar geçmişti. Hem tüy sağlığı için de iyi olur dediler. Sizce ne kadar doğru ?

rainbowx35
rainbowx35

195

Mera markasıda güzel N&D ayarında, ama zaten benim N&D den dönüş sebebim artık bütçemi aşmış duruma gelmesi..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR