Kedim Asla Peşimi Bırakmıyor

Marsbebek
Marsbebek

396 Puan

Kedim 6 aylık olmak üzere 2'5 aylıkken sahiplenmiştik evde asla peşimizi bırakmıyor gün içinde yalnız da kalmıyor ilgisiz bırakmıyoruz aslında ama wc kapısını bile kapattırmıyor geceleri bir saat koşturuyorum oyunlarla yorılsun uyusun diye ama yarım saat miyavlıyor. Sürekli paçamızda. Bi çözümü var mıdır ya da ilerde biraz daha bizden bağımsız kalabilir mi merak ediyorum

5 CEVAP

Gizem8822
Gizem8822

110952

Bizim kedide tam tersi büyüdükçe daha çok ilgi istiyor. Sürekli dikkat çekme peşinde :) ilgi göstermeyince konuşur gibi miyavlamaya başlıyor kendini yere atıp göbeğini açıyor çocuk gibiler resmen :)

Warriorsans
Warriorsans

133985


  1. Bir kediyi sahiplenebilirsiniz hem sokaktan bir bebiş kurtarmış olursunuz hemde kedinizin siz yokken de yada sizin dışınızda da oynayacağı bir arkadaşı olmuş olur. 2 kedi bakmak tek kedi bakmaktan kesinlikle daha kolay oluyor

fcylan
fcylan

10334

Benimki de öyle, nereye gitsem peşimde ve insan istiyor sürekli. Herkes küçükken böyle olur büyüdükçe değişir dedi. Fakat şunu anladım ki, benim kedim duyma engelli ve temas istiyor. O yüzden değişmedi bu konuda, hala nere gitsem yanımda. Sizde bu şekilde bir sorun yoksa büyüdükçe değişecektir diye düşünüyorum. Ama işte hepsinin huyu suyu ayrı..

meov
meov

10494

bizimki de aynı ya. 3 aylıkken geldi, şimdi 5 aylık. kızımın kedisi ama sanki benim kuyruğum gibi. ayağıma dolaşıyor, patisine basarım diye diken üstünde yürüyorum. wc'nin kapısında bekliyor miyav miyav. bayaa ilgileniyoruz. bu konuyu takip edicem. belki güzel bir çözüm gelir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 341 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR