Kedimin Bir Gözündeki Renk Farklılığı

aksoy65
aksoy65

3904 Puan

iyi akşamlar, beyaz mavi gözlü bir kedim var bir gözünde hiçbir şey yokken diğerinde hafif bir yeşillik var sebebi hakkında bir bilginiz var mı acaba?


8 CEVAP

martha
martha

13132

sebebini bilmiyorum ama çok tatlı bir kediymiş. kediler için göz temizleme losyonu edinip biraz göz çevresini temizleseniz çok daha güzel olur eminim

aksoy65
aksoy65

3904

Sürekli temizliyorum zaten ama geldiğinde gözü çok kötü olduğu için yeni yeni düzeliyor

martha
martha

13132

geçmiş olsun :)

aksoy65
aksoy65

3904

Teşekkürler:)

miasugok
miasugok

12502

Ben de kedimin gözünü her sabah temizliyorum ama içim losyonlar konusunda hiç rahat değil acaba losyondan olmuş olabilir mi? Veterinere sorarsanız bizi de bilgilendirseniz keşke

mimoza
mimoza

332

Bizim kedilerimizden birinin gözleri de böyle akıyor ve kabuk gibi çapaklanıyor. Yapısal sanırım. Soğuk çay demine pamuğu batırarak nazikçe arada temizliyoruz. Ama siz yine de bir veterinere danışın isterseniz.

Heiter
Heiter

115202

İran kedisi ve egzotiklerde kafanın basıklığı/düz olması yüzünden tüyler göze değiyor ve bu da enfeksiyona sebep oluyor. Irkları gereği böyle yani. Bakımı konusunda sahiplerine iş düşüyor tâbi. Her gün göz çevresinin temizlenmesi gerekiyor. Sürekli temizlendiğinde sıkıntı kalmıyor.
Kediniz çok tatlıymış. Gözleri de temizlenince tam olacak inşallah. Yalnız o yeşil kısmı gerçekten ilginç. Gözün tamamı da değil üstelik. Zamanla değişir mi/sağlığı açısından olumsuz bir şey mi bilmem (uzmanına danışmak lazım) ama nazarlık resmen :)

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Kedinizin çok özel bir göz rengi var. Nadir de olsa kedilerin bu şekilde gözleri olabiliyor. Bir de mavi yeşil gibi güzel bir renginin olması daha da güzel yapmış. Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama göz çevresini temizlemek için özel sıvılardan alabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 745 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR