Kısırlaştırma Ameliyatı

cooheaven
cooheaven

2621 Puan

Yarın kedimi Fatih Veteriner Hastanesine kısırlaştırmaya götüreceğim ama çok korkuyorum ameliyat ters gidecek bir şey olacak diye kısırlaştırmak asla içimden gelmiyor ama onun iyiliği için mecbur kısırlaştıracağım. İlk defa kedi besliyorum 5 aydır benimle ve inanılmaz bağlandım bir şey olabilme düşüncesi bile saatlerce ağlamama yetiyor. Biraz rahatlamak ve sakinleşmek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen gerçekçi olun ama olabilecek bütün gerçek ihtimalleri bilmek istiyorum. Burada kedisini kısırlaştıran var mı son zamanlarda?

7 CEVAP

PamukLina
PamukLina

624

Üzülmeyin içiniZi rahat tutun diyeceğim ama gönül ferman dinlemiyor sizi çok iyi anlıyorum. Bizim de kızımızı kısırlaştırma op. Sonrası 7.günümüz bugün. Zaman çabuk geçiyor çabuk toparlıyorlar ama ilk günler gerçekten psikolojik anlamda yorucu oluyor çünkü insan o şekilde yorgun iştahsız görünce acaba acı mı çekiyor canı mı yanıyor diye düşünmeden edemiyor hem de vicdanen suçlu hissediyor. Ama iyileştiğini gördükçe rahatlayacaksınız. İlk 24 saati sizin için de kediniz için de zor geçecek, ben gözümü bile kırpmadım uyuyamadım sabaha kadar sürekli onu izledim , ama diyorum iyi ki daha fazla geciktirmeden yaptırmışım, 4.gününde enerjisi %80yerine gelmişti, şimdi çok iyi mutlu enerjik, en azından bir daha hiç kızgınlığa girip o sıkıntıyı yaşamayacak, bunu düşünüp dişinizi sıkın, güzel düşünün güzel olsun. Zaman çabuk geçiyor, çabuk iyileşecek, sabırlı, güçlü ve biraz da özverili olmak gerekiyor. Eve getirdiğinizde Yanından ayrılmayın, sevgiye ve yanında olduğunuzu bilmeye ihtiyacı olacak. İnşallah çok güzel olacak herşey🙏

cooheaven
cooheaven

2621

@PamukLina çok teşekkür ederim zaten gece orada kalacak ben 2.günü alacağım yanıma tekrar. Daha en küçük miyavlamasına koşarak giderken onu o hallerde görmeye nasıl içim el verecek hiç bilmiyorum..

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba Valla ne dusunurseniz o olur. Ozellikle korku enerjisi cok yuksek etkili oluyor. Aman dikkat edin. Gercekten oluyor. Neseli sarkilar dinleyin enerjinizi yukseltin. Insallah iyi gecer. Bir de Yaradana guvenin size o gonderdi zamani geldiyse alir ya da yolculuga devam edersiniz beraber. Ama dusunceler dua gibi valla kabul ediyor ondan dedim. Gecmis olsun.

PamukLina
PamukLina

624

Normalde benim kedim de orda kalacaktı 1 gün, ama ben evde daha rahat edeceğini düşündüğüm için veterinerimle konuştuk , operasyona sabah erken götürdüm 9 gibi. Akşam 7ye kadar zor dayandım gidip aldım. Oradayken o kadar titriyordu ki çok üzülmüştüm, eve getirdiğimde sadece uyudu, en sevdiği yerine gitti. imkanınız varsa geceyi evinde geçirse daha iyi olur tabi yine siz bilirsiniz. Zaten orda kaldığı süre içinde kusma vs gibi ameliyat sonrası durumları atlatmıştı pamuk. İnsan öyle görünce üzülüyor ama bu üzüntüyü belli etmemek , herşey yolundaymış gibi davranmak daha pozitif bir etki ediyor onlar üzerinde de. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

cooheaven
cooheaven

2621

Teşekkür ederim hepinize. 1 saat sonra götüreceğim enerjimi yüksek tutmaya çalışacağım. Umarım hafif atlatır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR