Sincap !!!!!

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966 Puan

Anket

Eve al
(5 oy)
Eve alma
(10 oy)
Toplam (15 oy)

Arkadaşlar bugün evimizin bahçesindeki ağaçta yavru bir sincap gördüm süt içmesi gereken dönemdeydi. bahçemizi ve bahçemizin çevresini detaylı bir şekilde aradım başka sincaplar yoktu bende yolunu kaybettiğinden şüpelendim şimdi ne yapmalıyım onu bırakmaya gönlüm el vermiyo bahçemizdende hiç çıkmıyo onu eve almazsam yemek bulamayıp öleceğinden şüpeleniyorum.

4 CEVAP

Aydacik
Aydacik

693

Bence eve alma bahçede biyere yiyebileceği şeyler koy ve su koy o ihtiyacı olursa alır belki annesi vardır biyerlerde

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966

Teşekkürler

Kesinlikle almayin sincaplar evcil degiller onlarin evi doga onlarin ozgurluklerini kisitlamamaliyiz diye dusunuyorum hem bakimlari zor onlar icin evde ortam olusturmakta zor bahcemde demissiniz onlara fistik verin findik verin elinize alismasini saglayin kendi dogalarinda sevin onlari:) youtubedan sincap besleyenlerle iletisime gecebilirsiniz danisabilirisiniz

Myfurballs
Myfurballs

1334

Merhabalar, bu konuda vereceğim tavsiyeler doğru veya yanlış olabilir, o yüzden bildiğim www.tintinthesquirrel.com sayfasından yardım alabilirsiniz, İngilizce olacaktır, sorunuzu google çeviri yardımıyla sorabilirsiniz, instagram hesabından daha kolay iletişim kurabilirsiniz, sincapları benden daha iyi tanıdığına eminim. Umarım bu yardımcı olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 802 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR