Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
2 gün önce bahçemizde bir İran kedisi buldum. Kısır değil ve her yere işaretleme yapıp dişi kedileri kovalıyordu hatta baya bir hırpalanmış yaraları vardı. Yakalayıp eve getirdim. Bugün de veterinere götürdüm çip okutmak için ama çipi yokmuş, sağlığı yerinde 1,5-2 yaşlarında dedi, parazit ilaçlarını yaptı. Sahibini aradım ilan sayfalarında vs ama yok. Biraz daha arayacağım bulamazsam bizimle kalacak ancak bugün veterinere sormayı unutmuşum. Evden kaçtığını veya atıldığını düşündüğümüz bu kedinin aşılarının sıfırdan mı yapılması gerekir bilgisi olan var mı?
sifirdan ypuliyor diye biliyorum ki bence yapilmasi daha iyi olur sonucta sokakta bir sure zaman gecirmis
Off kızgınlıkta evden kaçmış belli ki çok üzücü, keşke evi bulunabilirse.. Fotoğrafla ilan açtınız mı? (tasmayı fotolarda göstermeyin, rengini desenini sadece ailesi bilir böyle emin olabilirsiniz ulaşan yalan mı söylüyor gerçek mi diye ya da başka bir spesifik özelliği varsa onu sorabilirsiniz..)
Tw de ilan gördüm kayıp diye benziyor mu bulduğunuz kediye https://twitter.com/hicyakismadi/status/1467094276932874248?t=4xLqFXKAPnKqC3o2gl2fiQ&s=19
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.