Sokakta Erkek Bir İran Kedisi Buldum

Meltemiyl
Meltemiyl

860 Puan

2 gün önce bahçemizde bir İran kedisi buldum. Kısır değil ve her yere işaretleme yapıp dişi kedileri kovalıyordu hatta baya bir hırpalanmış yaraları vardı. Yakalayıp eve getirdim. Bugün de veterinere götürdüm çip okutmak için ama çipi yokmuş, sağlığı yerinde 1,5-2 yaşlarında dedi, parazit ilaçlarını yaptı. Sahibini aradım ilan sayfalarında vs ama yok. Biraz daha arayacağım bulamazsam bizimle kalacak ancak bugün veterinere sormayı unutmuşum. Evden kaçtığını veya atıldığını düşündüğümüz bu kedinin aşılarının sıfırdan mı yapılması gerekir bilgisi olan var mı?

3 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136593

sifirdan ypuliyor diye biliyorum ki bence yapilmasi daha iyi olur sonucta sokakta bir sure zaman gecirmis

teddybal
teddybal

123895

Off kızgınlıkta evden kaçmış belli ki çok üzücü, keşke evi bulunabilirse.. Fotoğrafla ilan açtınız mı? (tasmayı fotolarda göstermeyin, rengini desenini sadece ailesi bilir böyle emin olabilirsiniz ulaşan yalan mı söylüyor gerçek mi diye ya da başka bir spesifik özelliği varsa onu sorabilirsiniz..)

Seymamila
Seymamila

3199

Tw de ilan gördüm kayıp diye benziyor mu bulduğunuz kediye https://twitter.com/hicyakismadi/status/1467094276932874248?t=4xLqFXKAPnKqC3o2gl2fiQ&s=19

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap