Mycat Mi ? Felicia Mi ?

Gamze9901
Gamze9901

732 Puan

Anket

Mycat somonlu kısır kedi maması
(8 oy)
Felicia somonlu kısır kedi maması
(6 oy)
Toplam (14 oy)

11 aylık kısır kedim için Mycat somonlu kısır mamayı alacağım 2kg su 130 civari herkes çok övüyor. Felicia ile Mycat arasinda kaldım sizce hangisi

13 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Mycat de kurutulmuş ve taze et var diye biliyorum ben @betultekin02 ama yeni bir mama kullanıcı deneyimi daha çok yok. O yüzden şu an olsa başka mama alamayacaksam 2 mama içerisinden felicia yı tercih ederdim.

gokhansultan
gokhansultan

13926

@catlovers3382 sanırım bu markalar içerisinde benim tercihim sırasıyla felicia/mycat/obivan selection/mystic/golosi olurdu. Ancak, kullanıcı deneyimleri arttıktan sonra mycat i duruma göre 1. sıraya alabilirdim. Fiyatlarına hiç bakmadım belki felicia fiyatına çok daha iyi mamalar mevcuttur.


Herkes gibi ben de en çok içeriğe önem veriyorum, ancak bunun yanında kullanıcı deneyimleri de benim için çok önemli. Normal şartlar altında markaları kapatıp içerikleri gösterseniz feliciayı seçmezdim.

Rez

betultekin02
betultekin02

6609

Farklı bir marka olacak ama bu dediğiniz iki mamanın da içinde et yok. Golosi fiyat olarak uygun ve içinde et olan bir mama. Ona bakabilirsiniz.

@gokhansultan @betultekin02 peki sizce benim kısır 2 yaşında kedim var 4 ay önce sahiplendim 4 aydır mystic somonlu yiyodu ama pek sevmiyor gibi. Golosi/mycat/felicia/prochoice/mystic bu mamalardan hangisini alayim

Bide obivan selection var

@gokhansultan hocam ozaman 2kg mycat 150 tl 2 kg felicia 135 tl hangisi almaliyim? Bide mystic somonlu dan bu somonlu mamalra geçerken alışma dönemi olurmu direkmi vermeliyim yoksa az az mı

gokhansultan
gokhansultan

13926

@catlovers3382 Aynı aroma da olsa yavaş yavaş geçmek te fayda var. Bence içinize sineni alın ben de kararsız kaldım işin aslı. Konularda felicia ve mycat kullananların yorumlarını okuyup karar vermenizi öneririm. Bugün birisi Felicia ile ilgili bir başlık açmıştı kendisine mama seçimi ve kedi sağlığı konusunda çok güzel bilgiler vermişler.


Ben de mycat'e mail atmıştım 2 kg alıp çöp olsun istemiyorum (kedime iyi gelmez, sevmezse) ücreti karşılığında 300-400 gr mama istedim dönüş dahi yapmadılar. Bu tavırdan sonra mycat tercih edeceğimi sanmam açıkçası, madem olumlu-olumsuz dönüş yapmayacaksın iletişim bilgisi niye koyuyorsun sitene.


Ama dediğim gibi tarafsız olursam hangisini alacağımı bende kullanıcı yorumlarını okuyup karar verirdim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Mycat içerik olarak daha iyi görünüyor, ama bence fiyat ve güvenilirlik açısından felicia bir tık daha öne geçiyor. Bu fiyat bandında mystic önerebilirim. Yavru kedim, kısır kedim ve sokaktaki kedilerimde kullandım hepsinden de memnun kaldık.

@Warriorsans zaten 4 aydır mystic kısır somonlu kullanıyorum değişim yapmak istedim felicia alıcam sanırım

@simbakedi yardımm

Baliminannesii
Baliminannesii

13171

Golosi trimix güzel olduğunu düşünüyorum en azından içerik olarak felicia ve prochoicedan daha iyidir. Mycat kedimde ishal yaptı her kedi bir olmaz tabi. Goloside sadece taurin oranı az olduğu için malt alırken taurin vitamini de almak iyi olur.

Gamze9901
Gamze9901

732

Aslinda bugüne kadar bende felicia almaya karar vermiştim hatta bana numune boyunu bile gonderdiler kargo daha elime ulasmadi. Ama felicia kısır kediler icin olan mamadan bir cok sikayet var 2 ay icerisinde zararlarini gostermis kimi kedilerde idrarda ve diskida kan kimi kedilerde alerjiye neden oluo tüy dökümü ve kepek yapmis yorumlari okuyunca gözüm korktu . Bide mycatin icerigi feliciaya göre gerçekten daha sağlıklı gözüküyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 792 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR