Kedim 1 Yaşına Giriyor Hangi Mamayı Kullanmam Gerekir?

Yazgi17
Yazgi17

432 Puan

kedim bir iki hafta sonra yaşına giricek ve hangi mamaya geçiceğim konusunda endişelerim var deneyimleyip memnun kaldığınız mama önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? çok maliyetli mamalar olmazsa sevinirim nd gibi mamalara bütcem yetmiyo malesef.

3 CEVAP

alfakan
alfakan

676

Eğer kedinizi kısırlaştırdıysanız, kısırlaştırılmış kediler için olan kuru mamalardan kullanın.
Kedinizi kısırlaştırmayacaksanız ise yetişkin kediler için olan kuru mamalardan kullanın. (adult) şeklinde yazar çoğu mamada.

Yazgi17
Yazgi17

432

henüz kısırlaştırmadım ama kısırlaştırmayı düşünüyorum yakın zamanda

gokhansultan
gokhansultan

13926

Buna benzer çok konu açılmış onları okumanızı tavsiye ederim. Yanlış anlamayın beni geçiştirmek için söylemiyorum. O kadar bilgilendirici yazılar makaleler görüşler paylaşılmış ki çok fazla şey öğrenebilirsiniz. Her bir üyenin eline koluna sağlık. Keşke ben de kızıma mama almadan önce okusaymışım. Sonradan öğrendiğim için evde çeşit çeşit mama oldu. Birini aldım burada okudum beğenmedim başka aldım, sonra bir başka konu okudum gittim başka mama aldım :) Ama en sonunda mama seçiminde bir sürü parametre olduğunu (içerik, kullanıcı yorumu, fiyat, üretim yeri, kullanılan ham maddeler, vitamin ilaveleri, karbonhidrat oranı, protein kaynakları, mama boyutu ve şekli vs.) ve bir çok şeyi bir arada değerlendirip ona göre seçim yapmam gerektiğini anladım.


Öğrendiğim şeylerden en önemlisi de hiçbir mama kusursuz değil (orijen-acana-nd dahil). Arada kaldığımız mamaların 300-400 gr lık boylarını alıp tek tek deneyip hangisinin kedimize iyi geldiğini bulmak önemli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR