Scottish Fold Ödül Ve Yaş Mama Önerisi

stellabennett
stellabennett

119987 Puan

Scottish Fold kedim için ödül ve yaş mama önerileri verebilir misiniz

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

yas mama olarak genel icerigi guzel yas mamalari deneyin hangisi damak zevkine uygunsa onu alirsiniz. schesir, nd, mera, animonda carny, nutri feline, miamor, felicia konserve, gimcat iyidir. odul mamasi gerekli degil, zararli aksine. siz eger heveslenirseniz oful cubugu olarak reflex, sivi odul mamasi olarak wanpy oneririm. diger odul mamalarindansa dental odul mamasi vb seyleri oneririm ve benim gozumde en iyisi sanabelle. dental odul mamalarini genelde her kedi yemiyor ama sanabelle dentalin icerigi mamaya benzedigi icin cogu kedi yer, bizde oyle oldu. icinde glukozamin var diye surekli odul mamasi vermeyin lutfen odul mamalari bagisikligi dusurur, zarar verir. onun yerine eklem sagligi icin veterinerle gorusebilirsiniz

teddybal
teddybal

123878

@Simbakedi +1, ben de artık ödül krakeri vereceksem sadece dental alacağım artık, en azından bir işe yarasın, diğerlerindeki eser miktarda takviyeden fayda göremezler zaten, (tabi veteriner markası tarzı medikal nitelikte ödül mamaları üretiliyor ise bilmiyorum araştırmadım)onları şey gibi düşünün; c vitaminli kola, proteinli probis, vitaminli mineralli bisküviler... Sıvı ödül maması ise yemediği takviye olursa yedirmek için işe yarayabilir, yeni bir şeye alıştırmak için başlarda onunla ikna edilebilir vs.

Siyamask
Siyamask

14886

Burada bir arkadaş meo nun ödül mamalarını önermişti. İçinde glukozamin varmış. Birde yaş mama olarak royal canin british fold yaş maması var ama ben henüz kullanmadım. RC kitten kullanıyoruz henüz ve memnunuz:))

Nhr54
Nhr54

978

Gimcat nd kullanıyorum migros indiriminden gourmet aldım seviyor. Gimcat kitten paste kullanıyorum günlük. Tavuk başladım verdim birkaç kez geçen ilk defa ciğer haşladım onuda yedi.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Kızım 1 aydır bizimle animonda kullandım 1 paket, şimdi me-o keçi sütlü tonbalıklı, nd ocean kitten değişimli kullanacağım. Daha sonra gimcat ton balıklı da alacağım. me-o yu çok severek yeri henüz nd vermedim. Alırken içeriklerine dikkat ediyorum. Kuru mamasından yeterli vitaminleri aldığı için ekstra biyotin, çinko içeriği olan yaş mamalar vermeye çalışıyorum. 1 yaşından sonra içeriğinde kırmızı et olan yaş mamalara da geçiş yapmayı düşünüyorum.


Ödül maması katı yemiyor bende miamorun sıvı ödül mamasından aldım. Ama dental olanlara geçiş yapmayı düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 363 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR