2. Kedi?

yaseminece
yaseminece

5184 Puan

7 aylık bir oğlum var.Bugün de bulunduğum şehirde bir ilan gördüm.Sahipleri vefat ettiği için 1 yaşında güzeller güzeli 2 kız sahipsiz kalmış.Boş evde duruyorlarmış birisi besliyormuş fakat artık yapamayacagını söylemiş.Hiç sokak görmemisler yavrucaklar.Onları birbirinden ayırmak çok mu kötü olur?3 kediye bakacak maddi güce sahip değilim maalesef.Ancak birini sahiplenebilirim.Diğerini sahiplendirebilirim.Bir diğer sorum;oğlumla anlaşabilir mi,ya anlaşamazsa?

5 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Ayırmamak iyi olur ama imkanlar dahilinde bunu yapmanız bile büyük iyilik bence. Diğer kediciğe de bir sahip bulmak lazım, ilan verebiliyorsanız verin lütfen. Kedinizle arasında yaş olarak çok bir fark yok. Evde büyümüş kedi olması avantaj bence. Yani o kediciğin de kurtulması için iyi olur. Biraz zaman ve sabırla anlaşırlar. Bu konuyla ilgili özellikle sizin durumunuza benzer tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.
Biz de oğlumuza arkadaş aldık dişi. Gerçi onlar sizinkinden küçük ama karar verirseniz ve kediyi alırsanız birbirlerine alıştırma konusunda kafanıza takılan sorularda yardımcı olmaya çalışırım. Zannediyorum buradan da yardımcı olur herkes.

yaseminece
yaseminece

5184

Çok teşekkür ederim,sizinle iletişime geçeceğim eğer alırsam:)

Canandisli
Canandisli

111691

Eger almakta kararliysaniz ikisini de alip bir tanesini sahiplendirmeniz iyi olabilir ama bu sure icinde beraber dururlarsa daha iyi olur diye dusunuyorum. Benim de yavru kedilerimi daha yeni tanistirdim en buyuk olan tepki bile vermedi ikinciye ama ikinci ucuncuye kok sokturuyor su anda. Anlasmamalari olasi ama alisiyorlar eger zamaninizi verebilicekseniz ve kavgalari davranis bozukluklari vs boyle seyleri goze aliyorsaniz 2.kedi kediniz ve sizin icin iyi olur ama eger yapamam derseniz kedilerin sosyal olmalari zorunlu bir sey degil unutmayin. Kedinizin diger kediye vericegi tepki biras surpriz su anda cunku her kedi farkli davraniyor ama kediniz sakin mulayim diye kavgasiz bir sosyallesme sureci ummayin pek oyle olmuyor

Canandisli
Canandisli

111691

Yani biraz sans gerek diyorum ikinci sorunuza

yaseminece
yaseminece

5184

Çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 567 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR