Vitaminler

KedimVar
KedimVar

119251 Puan

Kedime
1-Vita-Sanol multivitamin-mineral şurup
2-Beaphar bira mayası tabletleri
3-Gimcat malt macun
4-Gimcat baby tabs kullanıyorum. Ama hepsini aynı gün kullanmak istemedim fazla gelir diye. Hangisini kaç günde bir kullanayım?
Bir de Orijen regional red ödül mamasından günde kaç tane vereyim? Arkasına baktım ama kaç tane vermemiz gerektiği yazmıyor sanırım.

7 CEVAP

goknur
goknur

18247

Boyle seyleri veterinere danismak gerekiyor bence. Belki kedinizin vucudunun o vitaminlere ihtiyaci yoktur. Bunu test edip onaylayip ona gore yapilmasi gerekiyor. Iyiligini istiyorsunuz ama bir yandanda fazla yukleme yapiyorsunuz bana kalirsa. Ben kedime hic boyle seyler yedirmiyorum. Yedigi kuru mama evde kendim yas mama yapiyorum ayrica ciger tavuk balik ton baligi ve dana fume eti yediriyorum hangisi varsa onu yiyor destek olarak. Ve gayet saglikli. Asilari olduktan sonra bile asi onu halsiz dusurmuyor hic. Boyle fazla kilo aldirabilirsiniz. Sonucta sizde vitamin vs yi doktor tavsiyesiz almiyorsunuz. Kan tahliline gore hareket ediliyor. Bunuda ayni sekilde dusunun bence.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Gereksiz şeyler sadece maliyet boşa masraf. Mamalarin içine zaten vitamin eklendiği yazıyor. Hayvan kendini iyi hissediyor ise bunların hiçbirine gerek yok. Kendinizden pay bicin. Vitamin tabletleri vs gereksiz şekilde alıp kullanıyor musunuz? Cevap tabiki hayır. O halde hayvanlar içinde abartı ve aşırıya kaçmak doğru değil. Hayvana gereksiz vitamin yuklersiniz ve rahatsizlanmasina yol açarsınız. Sağlıklı bir hayvanın ek tabletlere ihtiyacı olmaz.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Ne kadar abartirsaniz baktığınız hayvanları o kadar rahatsizlanir. Kaygilanmayin normal bir sekilde bakın. Neden bu kadar abartmaya başladı bu insanoğlu anlayamıyorum ben...

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Kuru mama ile beslenen hayvanların ek besine ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Ama multivitamin, kimyasal şeyler değil. Yumurta, et, yoğurt, sarımsak, zencefil, doğal yağlar, sebzeler, meyveler, keçi sütü...

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Doğal evde hazırlamış olduğumuz ek besinleri kullanmaktayiz zaten onlar bahis dışı. Onun dışında sağlıklı bir hayvan için hiçbir gereği yok.

KedimVar
KedimVar

119251

Ben abarttığımı düşünmüyorum. Vita-Sanol zaten vet imizin önerisiyle alındı. Malt macun zaten şart. Bira mayası tabletleri tüyleri için. Baby tabs i de 8 aylık kedim için aldım vet onayladı. Orijen de zaten ödül maması, sevdikleri için aldım. Ama yine de yorumlarınız için teşekkür ederim. :)) Tabi ki niyetim hepsini aynı anda verip fazla yükleme yapmak değil. Normal bir şekilde gerektiği kadar vermek. Soruyu da bunu Nasıl yapacağımı öğrenmek için sordum zaten. :))

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ben de normal buldum senin aldıklarını. Sadece vita sanol yerine spirulina daha sağlıklı olur :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 724 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR