Market Mamasından Besn Değeri Daha Yüksek Bir Mamaya Geçtim Ama Bizimki Yeni Mamayı Yemiyor :)

kitirkurabi
kitirkurabi

897 Puan

f/p dolayısıyla felicia aldım yavru kedi için şu an bütçem buna daha uygun :) 1kg kuzu etli aldım, 1kg da tavuklu. Kuzu etliyi açtım, bu arada ikisinin da tarihi 2023e kadar, yemedi. Whiskas falan veriyorum yiyiyor, bunu yemiyor. Kafayı yiycem. Ara sıra vitamin olsun diye peynir, yumurta da veriyorum, balık yaptığımda onu veriyorum, yaş mama veriyorum falan onları yiyiyor bunu yemiyor.


Acaba bu mama harici başka hiçbir şey vermesem buna alıştırabilir miyim ki?

10 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

belki yaş mama ile karıştırıp vermeyi deneyebilirsiniz


@poncik_annesi yani bunu neden begeniyorsunuz arkadaslar bedava mama buldu diye laf yapıyo, insanları trollüyo şikayet edin geçin bi de oturmus siir yazmıs hasta mıdır nedir

@simbakedi her mama da var şikayet feliciayi kötülemeye gerek yok
Bir anda karşıma çıktı felicia
Kalbim attı seni görünce felicia
Kedim seni görünce mutlu olur
Sen olmazsan ben napardim felicia

kitirkurabi
kitirkurabi

897

Karıştırıp verdim ama içinden Whiskasları seçiyor, gerisini bırakıyor :) Neyse bakalım, sonrası Bonaciboyu da deneyeyim o zaman :) Aslında başka bonacibo alacaktım ama çok önerilmemiş diye vazgeçtim.

fcylan
fcylan

10334

whiskas'tan başka herhangi bir mamaya da geçseniz zorlanırlar. Çünkü içerik olarak tahıl oranı yüksek oldukları için daha lezzetli bir mama. Bizim yediğimiz abur cubur gibi düşünün. Biraz zaman gerekebilir. Yeni mamasının üstüne biraz yaş mama dökerek de sevdirebilirsiniz ama geçiş süreci zor olacaktır. Umarım damak tadı olarak alışır.

Palyaco
Palyaco

218519

Alışması biraz zor olucak sabırlı olun karışık verin

Siyamask
Siyamask

14886

Benimkinde de whiskas bağımlılık yapmıştı. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki:))) Yeni mamayı 1 tatlı kaşığı yaş mamayla orantılı karıştırıp verin ve bu savaşta pes etmeyin. Aç kalsa dahi Whiskas vermeyin.

simbakedi
simbakedi

136205

whiskas ile karıştırıp verin daha sonra whiskası azaltın. hamburger varken ıspanak yemez hiçbir çocuk, onun gibi düşünün whiskası :D bu arada felicia ile bonacibo aynı-benzer içeriğe sahipler ama bonacibodaha uygun fiyatlı ona da bakabilirsiniz. feliciayı uzun süre kullanıp şikayeti olan var, bonaciboyu öyle aşırı uzun süre kullanana rastlamadım daha ama. felicia daha fazla güven veriyor ama memnun kalan var burada çok bonacibodan o yüzden şans verebilirsiniz.

simbakedi
simbakedi

136205

yok ben size demedim zaten sizinki normal soru sahibisiniz asdbhsajdb bu arada kedim kızgınlıktayken kuru mama hiç yemiyordu ben de tavuk/et haşlayıp vermiştim ona da hayır diyince haşladığım etin suyunu kuru mamasına dökünce yemişti aşırı iştahlı şekilde. onu da deneyin isterseniz şimdi aklıma geldi

kitirkurabi
kitirkurabi

897

@simbakedi aklın yolu bir sanırım ya :D ben de yağsız ton balığının suyunu ya da balık/et haşlayınca suyunu mamasına koyuyorum şu an tamamını ancak öyle yiyiyor :))

kitirkurabi
kitirkurabi

897

Ben bana cevap veren herkesi bana vakit ayırıp cevap verdiği için patiliyorum ya şahsen :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 385 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR