Yardım/Havalimanı Rezaleti

blue_hpood
blue_hpood

128292 Puan

arkadaşlar, cuma günü saat 20.05 trabzon-izmir uçuşu için kedimle trabzon havalimanına gittim. rize’den trabzona otobüsle geldiğimiz için kedim bayağı gergindi. havalimanında görevliden rica ettim, aşırı gergin ve agresif olduğunu, kaçabileceğini izah ettim. dinlemedi. çıkarmamı istedi. sonuç, ellerim paramparça, sağ baş parmağım tamamen şiş. başka bir abi yardımcı olmaya çalışırken onu da parçaladı ve kaçtı. neyseki tasmasının üzerine basıp durdular. orada kaçsaydı, havalimanını yakardım. biliyorum, görev icabı çıkarması gerekiyor fakat her şeyi kitabına uygun mu yapıyorlar gerçekten? bu durumda şikâyet edebileceğim bir birim var mı, bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
not: kedime sakinleştirici veremedim, internette yorumları okuyunca verirsem fenalaşacağını düşündüm. bu sebeple sakinleştirici almadım.


9 CEVAP

izmirle
izmirle

10941

Keşke o durumda kediyi görevlinin suratına bıraksaydınız gerçekten memleket olarak tahammülsüz anlayışsız bir toplum olduk. Herkes bişeyler yapmaya çalışıyor ama aslında kimseninde bişey yaptığı yok. Hastaneden rapor alıp suç duyurusunda bulunun

Palyaco
Palyaco

218519

Yolculuk kedilerde cok büyük strese yol açıyor geçmiş olsun çok kötü yapmış elinizi görevlinin büyük hatası bu

D-O
D-O

11908

Gercekten cok sinir bozucu. Hala hayvanlara canli gozuyle degil de esya gozuyle bakiliyor olusu uzucu.


Bu gibi durumlar icin 2 box goturup ve uzun ipli gogus tasmalari takmak iyi olabilir. Boxlar arasi cikarip koyarsiniz ve tasmadan zapt etmeye calisilabilir.


Sikayet edebileceginiz yerler varsa edin ama pek umitli degilim :(

Cennet29
Cennet29

123955

Bilmediğim için soruyorum neden 2 kutu olması gerek bir kutudan çıkarınca tekrar o kutuya geri koyulmuyo mu nden 2. Bi kutu gerekli anlamadım

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13309

Off allahım çok benzer bir durum yaşadık ama sonuç hep çözümsüz şikayet etseniz bile siz ekstra strese girdiğinizle kalırsınız

blue_hpood
blue_hpood

128292

Cennet29 kutuyu xrayden geçirmenizi istiyorlar, içinde kedi varken geçiremiyorsunuz, mecburen kucağınıza almanız gerekiyor.

blue_hpood
blue_hpood

128292

iki box almak çok mantıklıymış, hiç düşünemedim, ikna ederim sandım. sıfır anlayış, yolunuz trabzona düşmesin derim. teşekkür ederim.

blue_hpood
blue_hpood

128292

izmirle kediyi ben bile tutamadım, emin olun normalde soğukkanlıyımdır ama sinirden titriyordum en son. her şeyi mükemmel yapıyorlar, bir burada eksiklik olmasın dediler:)

blue_hpood
blue_hpood

128292

gozdeyılmaz biraz da benim hatam olduğunu kabul ettim fakat yine de anlayışlı olurlar sanmıştım, buna umut bağlamamak lazım. şimdi ne yapmam gerektiğini biliyorum. benim de tecrübem oldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 479 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR