Feline Ürolojik Sendrom (Fus) Yani Kedi Dişileştirme Ameliyatı??

Tgckrks
Tgckrks

984 Puan

Erkek kedim mesane tıkanıklığı sebebiyle dişileştirme ameliyatı oldu tekrar tıkanma olur mu bugün idrar miktarı azaldı damla damla yapyor ameliyat olalı 3 hafta oldu . Bu ameliyatı yaptıranlar varsa tecrübelerini.anlatabilir mı? Bio urinamin ve sanabelle uriner mama kullanıyoruz.

6 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Çok geçmiş olsun.
Yavrunuzun durumunu öğrenebilir miyim.
Sağlıkla kalın.

NorthNight
NorthNight

16576

Bildiğim kadarıyla bu ameliyat biraz tecrübe ve beceri istiyor. Eğer açıklık doğru şekilde genişletildiyse risk oldukça azalır( tekrar tıkanma riski ) ama bu sorun dişi kedilerde dahi görülebildiği için riski sıfıra indirmek mümkün değil yani. Zaten üriner mama kullanıyormuşsunuz, magnezyum beslenmesinde çok düşük olmalı. Naçizane tavsiyem bi veteriner kontrolüne gidin ameliyat ne kadar başarılı gerçekleşti, iyileşme ne kadar olumlu yönde oldu bakılsın. Umarım şifa bulur yavrunuz geçmiş olsun.

Tgckrks
Tgckrks

984

Dikişleri daha dün alındı herşey yolundaydı bugün damla damla yaptı şuan hiç yapamyor yine

teddybal
teddybal

123878

Doktorunuzu arayıp sorabilirseniz iyi olur acil derse nöbetçi kliniğe görürsünüz, değilse sabah çağırır zaten, çok geçmiş olsun.

Tgckrks
Tgckrks

984

Sabah gidecegiz . Tıkanıklık olduğu zamanlardaki olanlar aynı tekrarlyor yapamadı ve sürekli kusuyor bir türlü şifasını bulamadı çocuğum 3 kez sondalama sonra da ameliyat 2 aydır yapamadığım şey kalmadı bilmiyorum artk ne yapılabilir. Maddi manevi çöktüm. Yavrumu iyi edemiyorum bir türlü:(

Tgckrks
Tgckrks

984

Ameliyat sonrası sorunu tekrarladı estetik operasyon yapıldı tekrar açıklığın sabit kalabilmesi için . Şuan idrar çıkışı normal 1aydır sorunu yok çok şükür . Ama ameliyattan beri sürekli idrar sızma damlama sorunumuz var. Uyurken bezlemek zorunda kalıyorum. Bu sorun geçer mi kalıcı mı bilemiyorum çare bulamadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 298 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR