Nd Mama Bozuk Mu

Dilakeee
Dilakeee

1400 Puan

Yeni aldığım nd kitten mama bir önceki pakete göre daha nemli ve yapışkan pütürlü geldi. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı, mama bozuk mu? ( kapta olan eski paketteki mama)


12 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Sıcak dolum yapan firmalarda bu bahsettiğiniz oluyor, bozulma belirtisi değil yani. Bende ilk kez royal canin alınca benzer şüpheyi yaşadım ve biraz araştırdım sebebinin bu olduğu bilgisine ulaştım. Bi kaç gün paket açık kalınca azalacaktır. (Sıcak dolum gıda sektöründe kullanılan bi yöntem, paketleme işini kolaylaştırmak için tercih ediliyor)

Dilakeee
Dilakeee

1400

Şimdi anladım, çok teşekkürler :) içim rahat etmemişti verip vermemekte tereddüt ettim

Palyaco
Palyaco

218519

Nd eskisi gibi deyil deyisti artık çok kötü kimseye tavsiye etmiyorum

Siyamask
Siyamask

14886

Buna benzer bir durum royal canin de yaşamıştım. Direkt hekimimizle iletişime geçtim. Mamayı alıp ortadan ikiye kırın. Kıtırtı duyarsanız bozuk olmadığı anlamına gelirmiş. Hatta mamayı açtıktan bir süre sonra nemliliği yapışkanlığı geçmişti.

Dilakeee
Dilakeee

1400

Şimdi denedim kıtır hatta tane küçük olduğu için bıçakla kestim. Yağı mı arttırıldı anlamadım ama böyle yapış yapış olunca içime sinmedi. Siz mamayı kullanmış mıydınız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı acaba?

Dilakeee
Dilakeee

1400

Paket öncekine göre biraz vakumlu gibiydi sıcak dolumla alakası olabilir mi bilmiyorum ama. Paketi tamamen mi açık bıraktınız

NorthNight
NorthNight

16576

Hayır tamamen açık bırakmanıza gerek yok, zamanla o azalıyor zaten fabrika ambalajı açıldıktan sonra.

Dilakeee
Dilakeee

1400

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

NorthNight
NorthNight

16576

Sıcak dolum yapılma sebebi o zaten yani paket içindeki hava minimuma insin vakumlansında raf ömrü uzun olsun diye, üründe paketleme makineside sıcak oluyor. Konserve yaparken sıcak koyup kapağı kapatmakla benzer mantık yani :)

Dilakeee
Dilakeee

1400

Eski pakete göre içerik olarak değişmiş sanırım

Midnightoil
Midnightoil

1127

Yaş mamalarının da kalitesi bozuldu, aylardır aldığım konserveler artık eski kalitelerinden çok uzak olduğu için yaş mamasını almıyorum, kuru maması da zaten tüylerine hiç iyi gelmemişti bıraktık onuda aylar evvel.

Nd nin sitesine mail atıp paket bandrol ve mamanın görüntüsüyle olan durumu fotoğrafla gonderın hem orjinallık kontrolü sağlıyorlar bnde kitten yetişkin diyet hepsı var biraz değişmiş olduğu için once emin oluyorum yaş mamalardada hep bi donmuş görüntü var oda sıcaklığındada beklese dolaptaymış gbı duruyor o nedendir bilemedım ama kuru mamada içerikten ve sevdıgı için vazgeçemiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1416 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR