Köpekler İçin Probiyotik Önerisi Ricası

sevgic
sevgic

684 Puan

Bağırsak ve midesi hassas çocuğumuz var. Veterinerimiz düzeni olarak probiyotik kullanabileceğini söyledi ancak bir sürü marka var. açıkcası pek de bilgim yok. Bir tur veterinerden aldık ancak paketimiz bitmek üzere memnun kaldığınız ürün/ürünler var mıdır ?

1 CEVAP

achillevemila
achillevemila

1146

Merhaba, benim köpeğimde de yangısal bağırsak bozukluğu var çoğu mama ishal yapıyor. 2 yıldır devam ediyor fakat şu an daha iyi.


Bir dönem yemek yemeyi ve su içmeyi bırakmıştı, tuvaletini bile tutamıyordu.


Kaç kere flagyl denedik bilmiyorum. Sürekli prebiyotikler kullanıyoruz. Bir kere tam 30 gün antibiyotik kullandık 7 günlük bir kortizon iğnesi tedavisi ardından.


Virbac kullanıyorsunuz sanırsam veterinerde gastro olarak onu veriyorlar. Ben hem çok pahalı diye hem de Achille'in ishali tekrar başladı diye bırakıp kendim mama aramıştım. N&D, Royal Canin, Acana, Advance, Proplan her şeyi denedik. En son Brit Care aldım ve sorunumuz çözüldü.


Gastro mamalar reçeteli olduğu için petshoplarda olmuyormuş. Ama Brit Care SENSITIVE tam bize uygun oldu çünkü Achille'in lif ağırlıklı yemesi ve gulüten yememesi gerekiyordu. Petlebiden Vet's Plus Brewers Yeast Sindirim Sistemi Düzenleyici Kedi ve Köpek Sarımsaklı Maya Tableti (100'lü) adlı ürünü aldım, kilosuna göre günde 2 tane veriyorum bir de son mama siparişimizde hediye olarak yine Brit Care'in somon yağı geldi 4 pompa da ondan sıkıyorum. Bir önceki kendi satın aldığım balık yağı korkunçtu, ishali iyice artmıştı. Bir de bağışıklık güçlendirici veriyorum yine Vets Plus markasının. Şu an ishali yok, zaten hareketinde falan bizim sorunumuz yoktu ama iyice bir hareketlendi. Veteriner durumundan memnun böyle devam edin dedi ama uygun mamayı bulana kadar her markanın her çeşidini denedik herhalde.


Doktorum tekrar ederse yılda iki kere Virbac Gastro ile besleyerek tedavi olabileceğini söylemişti, öyle geçmezse her yıl kortizon verebiliriz 7 gün dedi ama çok şükür gerek kalmadı.


Umarım sizin çocuğunuz da durumu düzelir, çok yıpratıcı ve zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 390 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR