Hangi Ödül Maması :(

yumak_bey
yumak_bey

12570 Puan

Anket

Reflex
(10 oy)
Dreamies
(6 oy)
Toplam (16 oy)

Ödül maması bazen Dreamies bazen Reflex Pocket alıyorum fakat ikisininde çok iyi olduğunu düşünmüyorum Reflex daha iyi gibi geliyor Dreamies yedikten sonra gözümün içine bakıyor vermem için hangisini tercih etmeliyim bir de öneriniz var mı?

5 CEVAP

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhabalar,


Ödül mamalarını bence çok sık vermeyin. Onunla keyifli bir oyundan sonra ya da beğendiğiniz bir davranışından sonra verebilirsiniz. Ödül mamalarının sağlıklı olduğunu pek düşünmüyorum. Evet Dreamies oldukça lezzetli. Bunu abur cubur, cips gibi düşünün. Valla bazen bizim de canımız çekiyor abur cubur alıyoruz ama çok sık vermemekte fayda var. Bazen kıyamıyorum ben de alıp veriyorum açıkçası. Her gün vermemenizi öneririm :)

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Dreamies e kıyasla reflex çok daha iyi. Nutri feline, gimcat ve me-o kullanıyoruz biz ödül olarak genelde. Onlara da bakmanızı tavsiye ederim. Bir de denemedik ama sanabelle nin de ödül mamaları seviliyor diye biliyorum.

hannnngggg
hannnngggg

115022

ikisi de degil nutrininki güzel flamingo diye bir marka var onun ördek parçaları vardı içeriği güzeldi o’cat markasınınkiler güzel bunların içeriğinde cok az da olsa tuz barındırıyor ödül olduğu icin sık verilmediğinden sorun olmaz diye düşünüyorum ama dikkat etmekte fayda var

Palyaco
Palyaco

218519

Gimcat capnip veya meo sıvı puding daha iyi Dreams onermem reflex verilebilir

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Biz Dremias kullanıyoruz söz dinletmek ve bir şey öğretmek amaclı sık kullanılmaması gerekiyor içeriği konusunda hiç bilmiyorum incelemedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR