Kedim Benden Uzaklaştı Mı

bobby34
bobby34

5630 Puan

merhaba kedim genelde benim yanımda uyur başka yerde uyumazdı ben ne zaman uyumaya gitsem peşimden gelir o da uyurdu benimle . son 2-3 gündür odaya gelmiyor tek başına salonda uyuyor bende kıyamayıp odaya getiriyorum yalnız kalmasın diye bu sefer de kaçıyor yalnız başına uyumaya başladı niye böyle oldu depresyonda mı acaba

3 CEVAP

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ben yatarken kapıyı açık bırakıyorum zencefil bazen gelip üzerimde, yanımda uyuyor bazen gidip içeride uyuyor. Çok bir anlam yüklememek lazım bence. Eğer bir hastalık vb. belirtisi yoksa (durgunluk, ishal gibi).


Hayal edebildiğim sebeplerden bir tanesi şu, bildiğiniz gibi kediler koku konusunda oldukça hassas. Odada bir parfüm, atıyorum bir yumuşatıcı, deterjan kokusu varsa belki ondan rahatsız oluyor olabilir.

aslihan_e
aslihan_e

128373

Kediniz artık yetişkinliğe geçmeye başlamış. Bir iki yaşına doğru yetişkin oluyorlar, o zaman eskisi gibi yanımızda uyumayı istemiyorlar pek. Gece uyurken hareket ediyorsanız ondan da rahatsız olabilir. Benimkiler benimle uyurlarsa en ufak hareketimde şikayet ederler. Dönersem falan sinirlenip kalkar giderler. Büyüdüklerinde uykuları da hafifleşiyor. O yüzden yatacaklarsa en uzak yere ayak ucuma doğru yatmayı tercih ediyorlar. Galiba aşırı ilgi de onları bunaltıyor. Annemin yanında daha çok yatmak istiyorlar mesela, annem onları pek istemediği halde.

bobby34
bobby34

5630

güncel

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 188 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR