Yaş Mamayı Nasıl Saklamalıyım

yumak_bey
yumak_bey

12570 Puan

Ben kedimin yaş mamasını aylık alıyorum 4 adet ve hepsi buz dolabında duruyor bir sorun olur mu? Evin içerisine güvenemiyorum çünkü bazı yerler rutubet alıyor üst kattan dolayı ve açtıktan sonra 3-4 gün içerisinde tüketiyor bir de açtıktan sonra ona özel bir küçük saklama kabı var ona koyup buz dolabına koyuyorum bunda bir sıkıntı var mı?

5 CEVAP

IDIL
IDIL

653

Aylık aldığınızı atlamışım kusura bakmayın. Bence buz dolabında tutmanızda problem olmaz ama hava da soğuk saklama kabına koyup balkonda tutabilirsiniz..:))

yumak_bey
yumak_bey

12570

zaten konserve açıldıktan sonra kapta duruyor o yüzden evet sıkıntı yaşamıyorum 🥰

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

ben disarda tutuyorum yas mamayi ama actiktan sonra agzini guzelce kapatarak dolaba koyuyorum

oamac26
oamac26

2658

Merhaba. Güneş görmediği sürece oda içerinde saklayabilirsiniz. Eğer açtıysanız çift kilitli buzdolabı poşetleri var onun içine koyup havasını aldıktan sonra buzdolabında tutabilirsiniz. Açılan mamaların 24 saat içinde tüketilmesi tavsiye ediliyor.

IDIL
IDIL

653

Ben normalde bir 100 gr yada 80 gr yaş mamayı ikiye bölüyorum sabah akşam yada sabah koyup ertesi sabah koyuyorum konserve değilse kilitli kücük mandallarla ağzını kapatıyorum konserveysede eğer konserve kapağı ile kapatıyorum. Dolaba koymuyorum hava soğuk olduğunda dışarda tutuyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR