Maltını Neden Yemiyor

meov
meov

10494 Puan

5,5 aylık kedim bayılarak yediği maltını yemeyi aniden kesti. o kadar seviyordu ki zor çekiyorduk ağzından. 2 günde 1 veriyorduk bio petactive catimalt balkabaklı. son tarihi 2023. acaba karnı tok diye mi yemiyor dedik, ara ara tekrar tekrar deniyoruz. yok yok :( neden olabilir, sizde karşılaştınız mı böyle birşeyle.

7 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Bizimkisi ağzını sürmedi bio petactive,belki sizinkide başta tadı hoşuna gitti sonra beğenmedi,bizim öyle oldu zoovital ve vets plas aldım şimdi severek yiyor,bazan yine bio petactive  veriyorum koklayıp gidiyor

meov
meov

10494

@Renklipati teşekkür ederim. O markaları alıcaz artık çözüm bulamadım.

simbakedi
simbakedi

136205

ben kedim hic malt yemedigi zaman reflex odul cubugu aliyordum petshoptan (sevmeyen kedi gormedim daha), onun ucuna malti suruyordum ve cubugun uzerindeki malti yalatiyordum basta sonra surdugum cubugu (sadece bir parcasini) veriyordum. boyle boyle malt yemeye alisti ve simdi tupten yiyor. sizinkinin belki damak tadi degismistir ama bu yontemi de deneyebilirsiniz isterseniz.

gece18
gece18

13005

Farklı markalar deneyebilirsiniz.

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Tüy topağı engelleyici maltı iki kedimde sevmiyor ama multi vitaminli macunu bayılarak yiyorlar. Tüy için olan maltı bende elime sıkıyorum ağzına koyuyorum.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bazen olabiliyor böyle durumlar, elinizdeki malt bitene kadar yaş mamayla vs karıştırarak verebilirsiniz bitince de farklı markalara bakabilirsiniz. Zoovital, vetsplus, gimcat, biofeline..

meov
meov

10494

teşekkürler cevaplar için.
başka marka alıcam bugün.
ötekinde de yarım tüp var. belki ara sıra ağzına sürerim.
zaten balık yağını vermekte de zorlanıyoruz, zorla ağzına sıkıyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR