Hangi Mamaya Geçmeliyim

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870 Puan

2 yaşında kısır bir kedim var, şuan Nd-Felicia karışık kullanıyorum ama bitmek üzere. Farklı bir mamaya geçmek istiyorum. Proplan kısır hindili almayı düşünüyorum şuanlık. Sizin önerebileceğiniz çokta pahalı olmayan mama var mı acabaa

5 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Proplan'a bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz güvenilir bir mama

simbakedi
simbakedi

136205

baska proplanli soruya bir sey yazmistim, onu atiyim:


hindili kısırını kullanıyorum. memnunum diyemem. kedimde az da olsa kabızlık yaptı. belki kedimin tahıla karşı bir hassasiyeti vardır ama burada başkasında da aynı sorunu yaratmıştı. ayrıca hiç doyurucu bir mama değil. tabi içinde %20 et bulunan mamadan aşırı bir doyuruculuk beklemek yanlış olur ama kedim sürekli aç. nd, acana ya da orijen dışında her mamada bu sorunun yaşanacağını düşünüyorum ama proplanda hiçbir doyma şeyi olmadı kedimde maalesef. ek olarak sırt şeridindeki tüylerde de azcık bir sertleşme var. biz memnun kalmadık proplandan. zorda kalmadıkça almam tekrardan.


ben yerinizde olsam dusuk tahilli bir mamaya gecerim. nd dusuk tahilli ile proplan arasinda fark yok neredeyse fiyat bakimindan. yok derseniz de exclusion, sanabelle (indoor), bozita olabilir. aralarinda bozita tahilsizdir. ben yerinizde olsam bu ucunden kullanirdim cunku biz hep tahilsiz kullanirken proplana gecince kabizlik sorunu yasadik az da olsa. siz ne kadar felicia ile karisik verseniz de bence sorun yaratabilir tahil sizde de, belki de yaratmaz belli olmaz ama yerinizde olsam ozellikle exclusion alirim ilk. nedeni ise 12kglik paketi acsaniz bile kediniz yemezse iade edebiliyorsunuz (her sitede degil ancak burada boyle) ve indirim kodu var su an %10 (hala calisiyor mu emin degilim). onunla birlikte uyguna geliyor. 6269321 kodu hala gecerliyse deneyin derim. ama exclusion ile alakali da sunu soyliyim, uzun sure bu markada kalmayin. aslinda uzun sure hicbir markada kalmayin, rotasyon uygulayin. bir mamada almadigi bir deger olursa digerinden alabilsin. ben 10 kg civari yedikce ya aromayi ya da markayi degistiriyorum mesela.

ozanesk
ozanesk

1243

T r e n d y o l - Blue Pet satıcısında Sanabelle 10 kg kısır 596 liraya düşmüş, bu kurlarla baya ucuza geliyor.

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Tesekkur ederim, exclusion marka aldım umarım kedim sever ❤️

Eg388
Eg388

752

Ben royal canin kısır mamasını kullanıyorum ve kedim çok severek tüketiyor 👍🏼

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR