Acil Yardım İmdat!!!?

ilaydatuana
ilaydatuana

209 Puan

Merhaba şaka bir yana ciddi bir konu da aslında. Kedimi 1 aylıkken sahiplendim. Bir abla barınak dan kurtarmıştı bende ondan sahiplendim. Ankara kedisi şuan 10-11 aylık. Sahiplendiğim günden beri parmağımızı emiyor bebek gibi. Günde 5-6 hatta bazen 9 kez bile emzirmek zorunda kalıyoruz şaka gibi ama değil. İlk aylarda annesinden çok erken ayrılmış zaman geçtikçe yapmaz artık dediler ama geçmedi. Emzirmediğimiz de inanılmaz bir şekilde ağlar gibi miyavlıyor. Önceden ben, kız kardeşim ve babam yapardık bu görevi. Son 5 aydır kedim sadece babamın parmağını emiyor. Adamın üstüne musallat oldu sanki😂. Babam hem çok az uyuyabiliyor, hem erken kalkıp işe gidiyor, eve de geç dönüyor üstüne birde bizim deli kızın emme sevdası babamı çökertti bence babam şikayet etmiyor ama olsun. Asla bizi emmiyor her yerse babamı arıyor. Belki de babama aşık. Kedim asla kendini sevdirmez soğuk, sevgi pıtırcığı değil. Ama o an emmek istediğinde boynuna kucağına geliyor kendini sevdiriyor mırlamayan kedi mırlıyor sonra da parmak arıyor. Bilmiyorum ama buna bir çözüm çare yok mu ya?


9 CEVAP

Neden konu baslıgını "acil yardım imdat" diye açtınız? Sanki kediniz ölüyorda ilk yardım istiyor gibi konu başlığı var. Konu baslıgı aldatıcı.

edmrcglu
edmrcglu

12695

bir veterinere danışın davranış bozukluğu kalmasın pek tatlı bir davranış bozukluğu ama yine de

Warriorsans
Warriorsans

133985

Keşke benim kedim de parmağımı emse ne kadar tatlı 🥺🥺🥺🥺🥺

Siyamask
Siyamask

14886

Ahah çok tatlı ya:)) Kediler genelde soğan, sarımsak limon ve portakal kokusundan hoşlanmıyorlar. Babanız parmaklarına hoşlanmayacağı kokuları belirleyip sürerse belki bu davranışı bırakır.:)

Parmaklarına tarçın sürsün

pablopicasso
pablopicasso

117031

Kediniz kısır mı?

gokhansultan
gokhansultan

13926

Anneden erken ayrılan kedilerde emzirme refleksi yıllarca devam edebiliyor. Benimki de mamasını yerken patileriyle annesinden süt sağma hareketi yapıyor hala :)

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Emme refleksi yıllarca devam eden kediler var. Öyle bir anda bırakmıyorlar. Parmaklarına limon, portakal, tarçın vs sürmek caydırıcı olabilir. Ama ben olsam tercih etmezdim. Zaten sadece o anlarda sevgi istiyormuş. Onu de elinden alırsınız. Sonra buraya gelip “Acil Yardım Edin. Kedim Suratıma Bakmıyor” diye başlık açmayın lütfen 🤷🏻‍♀️😅

izmirle
izmirle

10941

Hikaye tadında.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 338 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR