Kedim Bizi Uyutmuyor!! Yardım

Kedim 10 aylık erkek şu sn kızgınlıkta mı hiç bilmiyoruz çünkü bir belirti göstermedi. Birinci katta oturduğumuz için sürekli balkondan kapı açtığımızda vs kaçıyor. Çok engellemeye çalıştık ama dışarısı için kurşun atıp kurşun yer cinsten. Artık kapılarını önünce miyavlamaya başladı. Önceden uyku düzeni güzeldi benimle birlikte kalkardı. Şimdi ise sabahın 6da uyanıp kapının önünde ağlıyor kapıyı açıyorum bu sefer dışarı kapısının önünde ağlıyor. Kimse umursamayınca beni uyandırana kadar başımda miyavlıyor. Vallahi artık bıktım bunun bi çözümü yok mu. Bir keresinde sabahtan akşama kadar oyun oynattım dışarı çantasıyla çıkarıp gezdirdim, baya yoruldu o gün öğlene kadar yattı. Ama ertesi gün yine aynısı oldu. Ben zaten sürekli astronot çantasıyla dışarı çıkarıp gezdiriyorum ama onun istediği dışarıda çıkıp gezmek. Kısırlaştırcam ama şu an maddi durumdan dolayı yapamam 1-2 sonra ancak. Bu konuda yardım edecek vardır belki 😂

5 CEVAP

Efekilic
Efekilic

5194

Fatih hayvan hastanesine bu kedi sokak kedisi deyin ve kediyi bedavaya kısırlaştırıyorlar bence oraya gidin

@egekilic kullandıkları anestezi iyi değilmiş ve kedilerin kulağının birazını kesiyorlar kısır olduğu belli olsun diye, ve bazen kediyi vermiyorlarmış.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

pek bir çözümü yok anlattığınız şeylerin. sakinleştirici macunlar falan var ama bu kadar ileri durumda pek çözüm olacağını sanmıyorum. belki bahçeye çıkarılabilir ama bence o da çözüm olmaz. en iyisi ilk fırsatta kısıtlaştırmak

Siyamask
Siyamask

14886

Böyle konular okudukça oğluşum kızgınlığa girmesin istiyorum:D Bence kısırlaştırdıktan sonra düzelecek :)

Superisi814
Superisi814

125092

Selamlar,
Mümkünse kizginliga girmeden kisirlastirin.Her kedide olmamakla beraber , bazılarında iç güdüsel olarak çiftleşme kalıyor.Benimki mesela..Ama iki erkek can daha var bende , onlar kısır ve sokakta, onlar erken kısırlaştırıldı , ve çiftleşmeye meyilli değiller.
Kediniz dışarıya girip çıktığı için, dışarı çıkıp, doğanın tadını çıkarmak istiyor.Bu son derece normal.
Uyku düzeni ise ,benimki bazen 4 de beni uyandırmaya çalışıyor , bazen de uykumu kacirdiktan sonra dönüp totoyu yatıyor.Erkek ve kısır.
Bazen ise benim uyku düzenine uygun bir şekilde uyuyor.Pasa keyfine göre..
Gir çık yapan bir kedi bazen kapıyı açıyorum ne giriyor içeri ne çıkıyor.Bir keyfine soruyor.o.esnada sanırım.
O da.oyle.bir cocuk, ben onu öyle kabul ettim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 253 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR