A.m.a.z.o.n Müşteri Memnuniyeti (Yırtılmış Mama Ve Para İadesi)

cat_expert
cat_expert

12742 Puan

Merhaba arkadaşlar.


Alışverişlerimi mümkün mertebe petlebi ve a.m.a.z.o.n üzerinden yapıyorum petlebi'nin müşteri memnuniyeti konusundaki başarısını zaten biliyoruz bugün de a.m.a.z.o.n müşteri hizmetleriyle ilgili memnuniyetimi dile getirmek istedim.


A.m.a.z.o.n üzerinden acana mama satın aldım satıcısı a.m.a.z.o.n olan bir üründü, ürün bugün agt kurye ile geldi ürün kutusu biraz yırtılmıştı ama çok önemsemedim kutuyu açtığımda ise mama paketinin yandan yırtıldığını gördüm. Hemen a.m.a.z.o.n'a mail attım ve 5 dakika sonra aradılar fotoğraf v.s. bile istemeden ürün sizde kalsın para iadenizi yaptık deyip özür dilediler.


Gerçekten Türkiye şartlarında böyle bir müşteri memnuniyetine denk gelmek zor, buradan a.m.a.z.o.n Türkiye'ye teşekkür etmek istedim.


4 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

a mazon gerçekten çok iyi her konuda, ben de petlebi ya da a mazona bakarım ilk önce, ikisinde de yoksa başka siteleri tercih ederim kesinlikle. t rendyol ile bir sorun yaşadım, yanlış kargo geldi ve gelen kargo gerçekten pahalı bir üründü. arayıp kendi kargomu istediğimde (20tllik yaş mama :D) 2 ay uğraştım. a mazon ve petlebi dışındaki siteler 5 adım geride her zaman

Renklipati
Renklipati

140143

Öyle büyük siteler zaten bir paket mama için asla adını çıkarmaz, bende yaş mama alıyorum ordan sokak canları için peylebi ve ama zon bu konuda çok başarılı bir site

aslihan_e
aslihan_e

128572

Ben de çok memnunum, ordan telefon aldım, garanti belgesi gelmemiş, sorun olur diye korktum ama garanti süresi dolana kadar en ufak bir sorun çıkarsa direk iade alacağız dediler. Yorumlarda biri telefonu beğenmedim ama 3 ay kullandığım halde koşulsuz şartsız telefonu iade aldılar yazmıştı. A m a zon'un kendi sattığı ürünler piyasaya göre çok daha düşük oluyor. Sürekli ordan alışveriş yapıyorum. Ürünlerin sahte gelmesi gibi bir risk de olmuyor. Hem de bazı satıcılar mamayı iade ettiğinizde kendileri paketi tamamen yırtıp, paketi açmışsınız deyip geri yolluyorlar. Kargocular bile söylüyor satıcının taktiği bu diye. Öyle dolandırıcı satıcılarla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Geçen 2-3 küçük parça bir şey aldım kocaman koliye koyup göndermişler zarar görmesin diye. Sizin paketi kargo şubesine falan kedi girebiliyorsa o yapmış olabilir, bizimkiler kargodan gelen mama paketlerini kaç paket üst üste olursa olsun yine parçalayıp açıyor, ihmal edersek delik deşik ediyorlar. Bazen mamanın geldiği gün yarım kilosu gizlice yenmiş oluyor. Sonra niye bu çocuklar verdiğim mamayı yemiyor sürekli su içiyorlar diye korkuyorum, bir bakıyorum yeni mamanın olduğu yere sızmışlar meğerse, çatlayana kadar yemişler.

aeri-l
aeri-l

112416

Petlebide de benzer bir şey bu hafta başıma geldi. Ürünün dış ambalajı kargoda zarar görmüş biraz, bunu değerlendirme kısmına yazdıktan yarım saat sonra petlebi tarafından arandım. Çok şaşırdım ilk defa böyle müşteri memnuniyetini önemseyen bir yerle karşılaşıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 336 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR