Isırık İzi Mi Yoksa Mantar Mı

cenkk
cenkk

509 Puan

Kedimi yaklaşık 1ay önce sokaktan sahiplendim 1 hafta önce oksarken kabuk gibi oluşumlar elime gelince derisinde kabuklaşmış yara yerine benzer bir oluşum görünce veterinere götürdüm veteriner o kabuğu temizledi batikonla yıkadı başka bir hayvanın ısırığından kaynaklınılabilir dedi bugünde bir arkadasım mantar olmasın deyince sizlerede sormak istedim o bölgede dökülmeside kaşıntısıda yoktu ben tesadüf farkettim veteriner sadece crystalinle pansuman yap dedi..


4 CEVAP

Rabiacingz
Rabiacingz

824

Dokuntu kasinti yoksa mantar degildir korkmayin. Ayrica Issırık izi de degil bu. Yabanci cisim yaralanmasi bu korkmayin. 2 gune bir pansumanini yapin enfeksiyon riskine karşı. Geçmiş olsun.

aslihan_e
aslihan_e

128423

Kabuğu niye temizlemiş ki 🤔 İyileşen yarayı geri açmış. Zaten üzerinden zaman geçtikten yara kabuk tuttuktan sonra batikon sürmenin anlamı yok. Ama şuan sürülebilir çünkü yara geri açılmış.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Açık yara var kedinizde mantar gibi durmuyor. Kabuğu veteriner temizlemese kendi düşecekti zaten. Veterinerinizin söylediği gibi günde iki ya da üç kere pansuman yapın kapanır yakın zamanda

Renklipati
Renklipati

140143

Mantara benzemiyor ısırık tirmalama yada darbe almış bir yara şimdi batikom sürün çabuk düzelir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 254 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR