Kesinlikle Berbat Bulduğunuz Markalar

stellabennett
stellabennett

119987 Puan

içerik açısından yaş kuru ya da ödül fark etmeksizin kötü bulduğunuz tabiri caizse çöp diyebileceğiniz markalar hangileri

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

valla whiskas, friskies gibi market mamaları. sokaktakilere bile tercih etmiyorum. yaş mama olarak bu markaların yaş maması dışında da felix. gerçekten iğrenç bir kokusu var 1 kere almak zorunda kaldım, zehir vermişim gibi hissettim valla attım çöpe direkt. dreamies ödül mamaları da dünyanın en sağlıksız ödül maması ancak alınırsa bile bir paketi 1 yılda bitirme kaydıyla aşırı zarar vereceğini düşünmüyorum. ek olarak nefret değil ancak reflex var bir de. içinde tuz olmasına ve içeriğinin iyi olmamasına rağmen bu kadar pahalı olması fırsatçılıktan başka bir şey değil. aynı şekilde felicia da fırsatçı benim gözümde.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Goody diye bir mama markası vardı. Dünyada üretilebilecek en kötü kedi mamasıydı (köpek mamasını denemedim) ya bir mamayı 1 tane kedi bile yemez mi arkadaş? Yiyen kediler var deniyor internette ama 10 kediden 8'i yemiyordu bu markayı. Sonra bildiğim kadarıyla üretimi durduruldu ama hala satan yerler çok var.


Bir de son zamanlarda Goldi diye bir mama türedi, onun da Goody'den farkı yok.

ozanesk
ozanesk

1243

Yerli markaların çoğu kötü maalesef. Reflex'in Essential serisi ile Felicia'nın konserveleri iyi, belki Pro Choice'da eklenebilir buraya.


İthal olarak Whiskas ve Cat Chow başı çeker sanırım.


Eve kedi almadan önce cahillikten Goody diye mama almıştım sokak kedilerine, koklayıp gidiyorlardı. Aç kedileri geçtim kuşların bile yemeyeceği bir mama yaptıkları için kendilerini tebrik etmek lazım.

teddybal
teddybal

123878

İçeriğinde %4 x eti diyip geri kalanı Allah ne verdiyse olan tüm yaş mamalar çöp bence.

Catty trendine

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR