Somon Yağı Kullanan Var Mı?

Somon yağı kullanan var mı? İşe yarıyor mu?

6 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Mamasina ekleyin birde yasmama sına daha iyi tuketiyor

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ben kullanmıyorum sitede kullanan çok daha önce de tartışıldı yorumlar genelde karışık, işe yarıyor diyen de var yaramıyor diyen de. Genelde işe yarıyor demişler. Bunu içirmesi sıkıntı. Suya falan katmak çok çözüm olmuyor ağzına damlatmak, sıkmak falan da genelde zor oluyor. Bence takviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız deneyin, deneyip zarar gören pek görmedim.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

İçirebilirseniz faydasını gören çok. Ama genelde sevmiyorlar. Faydası da kediden kediye değişir tabi. Denemek gerek. En çok önerilen marka mutamin bu arada. Bize de önermişti veterinerimiz. Burada da çok gördüm öneren. Ama ben içiremedim malesef.

Dkd
Dkd

12416

Mutamin kullanıyorum. Ben tüylerden ziyade bağışıklık için aldım tüylere de etkisi var dökülmeyi azalttı. Direkt yemedi yaş mamasına katarak yedirebiliyorum. Deneyebilirsiniz belki.

Lavinia17
Lavinia17

13782

vetsplus markasinin kullanmiştik.
tüy konusunda işe yaramişti

Warriorsans
Warriorsans

133985

İlk önce mutamin marka kullandık 150 ml, severek tükettiler. Ekstra bir etkisi var mı açıkçası emin değilim ama ara ara takviye kullanılabilir bağışıklığı falan güçlendirmekte iyi gelir diye düşünüyorum. Şu an çekilişten kazandığımız vetsplus kullanıyoruz, bundan da memnunuz pek bir farkları yok. Tek düşündüğüm nokta normalde bu tarz somon yağı gibi ürünler pilastik şişede olmamalı diye biliyorum, cam şişede olsalar daha iyi olurdu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 363 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR