Kedimin Penisindeki Tırtıklar Geçmedi

Casperbeyy
Casperbeyy

3833 Puan

Arkadaşlar merhaba ,kedimi yedi aylıkken kısırlaştırdım.kısırlaltırmadan önce eşyalarla çiftleşme hareketi yapıyordu .ama hala o harekete devam ediyor ve penisindeki tırtıklar geçmedi.araştırdığım kadarıyla onların geçmesi lazımmış.bilgisi olan var mı ?

3 CEVAP

Çiftleşme hareketini bir süre daha yapar. Hormanlarin etkisi var hayla bende kısırlaştırdırdım 1 hafta oldu benimki de yapıyor. Bilibilisinde ki tırtıklar derken, onların olması çok normal dilinin tırtıklı olması gibi. Bize öyle bişey demediler oğlum için. Bence çok normal zaten her şey olması gerektiği gibi sadece testisler bir tane olduğu için hormon salgılamıyor o kadar. İçiniz rahat olsun.

Casperbeyy
Casperbeyy

3833

Üç ay oldu ben kısırlaştıralı yani hareketi de öğrenmişti çoktan kısırlaştırıldığında.ama ben pipisine daha çok takıldım bize de öyle bir şey söylemedi veteriner ama suzininbloğunda bir veterinerle bu konu hakkında bir röportajı var.orada söylüyor doktor o tırtıkların gitmesi lazım diye .endişelendim o yüzden.yani sizin kedinizin de tırtıkları gitmemiş anladığım kadarıyla

Siyamask
Siyamask

14886

Bu tırtıklı yapı oğluşumda 3 4 yaşlarında da vardı. Tabii sonrasını bilmiyorum. Daha doğrusu hatırlamıyorum diyeyim. 7 8 aylıkken kısırlaştırmıştık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR