Kedim Sürekli Bana Trip Atıyor

Raikage
Raikage

750 Puan

2 aylıkken sahiplendiğim ve 1 haftadır beraber olduğum yavru british kedimle aramız normalde çok iyi. Sürekli yanımdan ayrılmıyor, gece yanımda yatıyor vs. ama hergün de bi trip atıyor.


İlk kedim olduğu için nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum tam olarak.


Evden çalıştığım için bütün gün beraberiz fakat mesai bitene kadar çok vakit ayıramıyorum, birde pc başındaykende yanımda dolanıyor hep, masaya çıkmak istiyor, klavyenin üstüne oturduğu için yada monitörün dibinden ayrılmadığı için masaya almıyorum. kenarda da oturtmaya çalışınca oturmuyor :) sonra masaya almadım diye tripleniyor.


Akşamda dışarı çıkıp geldiğimde tripleniyor.


Neden trip derseniz, normalde elimi koklayıp yalarsa sorun yok demektir, ama koklayıp geri giderse hiç pas vermiyor, sevdirmiyor kendini.


Napacaz bilemedim

5 CEVAP

Casperbeyy
Casperbeyy

3833

Hahahha kediniz çok tatlıymış.çok da şanslısınız benimki hiç hoşlanmaz benden kendini sevdirmez hiç canı istemezse.sizinki de ilgi arsızı.onların da bizim gibi karakteri var ,sizinki biraz daha ilgi istiyor demek ki :)yapacak bir şey yok bence .can çıkar huy çıkmaz demişler ;)

Siyamask
Siyamask

14886

Masa başı sorunu bizde de var. Test çözüyorum geliyor kitabın üstüne yatıyor. Çözüm olarak bir kitapta onun için açıyorum üstüne yatırıp biraz kalemle oynatıyorum. Yavrumun da kitabı kalemi var:D ayriyetten yumakla buruşuk kağıtlarla oynamayı çok seviyor. İnatla rahatsız ettiğinde yumağı/kağıdı yere atıyorum oyalıyor:) Ara ara önüne oyuncak atsanız tribi azalır belki:)

Raikage
Raikage

750

demin kendi çapında oyun oynadığı yerde ezilmiş çikolata kıvamında kaka buldum ufak bişey. ne ara yaptı anlamadım. ilk defa yaptı bide böyle bişeyi. ilk gün bile kumunu kullanmıştı.

Siyamask
Siyamask

14886

Belki poposuna yapıştığı düşmüştür:))

Raikage
Raikage

750

poposunda kaka kalabiliyor mu öyle ? çünkü bütün yapılmış bi kaka değildi.
valla bu olaydan sonra keyfimi kaçırdı biraz, yatağa falan nasıl alacam temiz olduğuna inanıp.


birde o kadar oyun oynattım hala daha pas vermiyo. ama yanıma gelipte miyavlıyo bide.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR