Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
HAVLAMASINI ENGELİYECEK VEYA AZALTICAK NE YAPABİLİRİM YAZ AYINA KADAR
Şu hayvanları alıp alıp teraslara, depolara koymayın.
Evde bakmaya imkan yoksa sokaktan daha iyidir teras neden öyle dediniz?
Evde insanlarla iç içe olmasi havlamasini keser
Hiç köpek bakmadım fakat bence köpek terasta yanlız kalacağı için havlar sahibi gelince susar. Oyalanacağı oyuncaklar verebilirsiniz kemik gibi kemirmesi için veya size alışık ise ve kokunuzu biliyorsa bi tişörtünüzü yatacağı yere koyabilirsiniz sizi yanınızda hisseder belki
Elbette sokaktan daha iyi ancak terasta kalan, evin içinde insanlarla her daim temasta olmayan bir hayvan sosyalleşemez. Bu da havlamasına ve hatta agresifleşmesine dahi sebep olabilir. Üstelik kış geliyor. Bu soğuk havalarda ha terasta kalmış, ha sokakta.
ay gerçekten bakmayın terasta. köpeğinizin cinsi nedir?
Havlamasini engelleyecek?elbette havlar siz kopeginizi alirken bunu bilmiyor muydunuz hayvan sahiplenecekler heves ugruna almayin su hayvanlari oyuncak degil onlar siz bebeginizi kis gelince yaza kadar terasta bir basina birakamiyorsaniz kopeginizide birakamazsiniz size alismis bir kere siz birakinca daha cok havlar...yanlis anlamayin ama madem havlamasina cevreniz tahamul edemeyecek siz bunu basta biliyor olmalisiniz o zaman nicin sahiplendiniz etrafinizdakileri alistirin bence havlamasina.
bunun yerine evde bakmak daha güzel bir seçenek değil mi patipaticikpatisi
Yazik
Yazik
Terasta havlamasini engellemeniz mumkun degil. Hicbir oyuncak bir kopegi saatlerce susturamaz. Bence terasta gecirecegi zaman kadar evde de zaman gecirmeli. Bunu saglayabilirseniz egitim vererek disarda kaldigi surelerde havlamasini azaltabilirsiniz? Ayrica teras korunakli mi? Bazi kopeklerin cok yalnız kaldığında intihar etme egiliminde oldugunu biliyor musunuz?
SelinTuksal zaten ben terasta baksin demiyorum ben boyle hayvan alip havliyor evimi pisletti komsum rahatsiz oldulardan rahatsiz oluyorum.tabiki evde bakmasi dogru.ama sizde bana hak verin bir can sahipleniyorsunuz bunun artilari ve eksileri olacak ve bunlari dusunup oyle almak gerekmez mi?havlama engellenemez ki onlarin dogasinda zaten havlamak var:)
Ben güzel bir çare buldum. Hiç almamanız... :))
doğasında var havlayacak yani hele birde yalnız kalınca daha cok havlayacak yapacak birşey yok...
Ben kedime çatının üzerinde bakıyorum. Kiremitlerin üzerinde. sıkıntı olurmuki?
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.