Jack Russel Yalnız Kalamıyor :(

tim
tim

267 Puan

Anket

Samoyed
(1 oy)
Chow Chow
(2 oy)
Jack russell
(5 oy)
Diğer?
(3 oy)
Toplam (11 oy)

Arkadaşlar jack russel sahibiyim yeni evlendim ve köpeğim yaşadığımız evden sonra yeni evinde çok mutlu daha öncede büyük bir zulümden kurtarıp sahiplendik ancak tek sorunumuz yalnız kalamamsı ve bizde yanına başka bir arkadaş sahiplenmek istiyoruz sizce bu kısırlaştırılmış yakışıklımızın yanına nasıl bir arkadaş sahiplenmeliyiz. 4 yaşında ve çok oyuncu. biz apartman dairesinde yaşıyoruz ancak geniş bir bahçemiz önümüzde yemyeşil kocaman bir arazimiz var.

7 CEVAP

Robin
Robin

2466

chow chow olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim. yukarıda yazdığınız seçenekler içinde en mantıklısı samoyed olarak geliyor bana ya da beagle olabilir. bir doberman sahibi olarak sokaktan bir köpek alıp köpeğinizle sosyalleştirebilirsiniz demek bana ne kadar ters gelse de bu seçeneği de göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.

eren
eren

2288

chow chow da jack russel da lider özellikli köpekler diğer köpeklere karşı dominant olabiliyorlar. Uysal karakterli sizin oğlunuzla bu kavgaya girmeyecek bir köpek bulmanız lazım birbirlerine alışmaları süre alabilir.

tim
tim

267

Bizim yakisikli cok sosyal taki tasmasini takana kadar sonrasinda butun erkekler ona gore dusman ancak disiler soz konusu olunca butun yelkenler suda :) benden onceki sahibi kisirlastirdigi icin biraz kimlik bunalimi yasiyor ancak bugune kadar hic problem yasamadik cok sukur :) suan samoyed agir basiyor gibi keza beagle gibi bir arkadasta fena olmaz ;)

_ggunes
_ggunes

110299

Her köpek diğer tüm cinslerle anlaşabilir. Sadece ikinci köpeği eve getirdiğinizde bazı şeylere dikkat etmeniz gerekir =)

defne
defne

2365

Bence güvensizlik var ona daha çok güven verebilirsiniz evde tek de kalabilir ayrıca bir köpek daha alırsanız ikisine de eşit davranmalısınız

defne
defne

2365

Bence güvensizlik var ona daha çok güven verebilirsiniz evde tek de kalabilir ayrıca bir köpek daha alırsanız ikisine de eşit davranmalısınız

erva
erva

907

bence jack russelına yeni bir tane daha jack russel alkı onunla anlaşsın ve kennını yannız hissetmesin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3836 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR