Friskes Yas Mama

hazal11
hazal11

779 Puan

friskes yas mama kullananlar var mi aranizda ishal yaptigini falan duydum merak ettim. benim buyuk kedim cok seviyor onu bazen stoklayip ara ara veriyorum onda ishal yapmadi hic masallah 2 gun once vermistim dun de erkek kedimi kisirlastirdim bir seyler yesin diye kisirlastirdiktan 6-7 saat sinra kuru mamasini yemek istemedi bir de yas mama vereyim dedim biraz yaladi sonra yemedi e ona verince digerlerine de verdim mecbur iki gun ust uste yemis oldular(oglan disinda diyebiliriz dadece biraz yalayip birakti) bugun tuvaletlerini temizlerken 5 aylik kedilerimin tuvaletini yani, biraz ishalimsi bi kivamdaydi hatta ishal denebilir sanirim civikti kisaca kaka ama hangisinin anlayamadim acaba mamadan kaynakli mi diye dusundum ama zaten cuma gunu vermistim diskida sorun yoktu sonra cumsrtesi de verdim dun de bi sorun goremedim bugun az once temizlerken vardi ssdece. acaba kisirlastiktigi icin oglusum o sebeple civik yapmis olabilir mi yoksa mamadan mi kaynakli kizim veya oglum ishal mi?

7 CEVAP

buseevecan
buseevecan

850

Friskies yaş mamasını kesinlikle tavsiye etmem içeriğinde şeker bulunuyor , şeker kediler için çok zararlıdır . Sorun sadece şeker değil içeriği çok kötü bir yaş mama

ozanesk
ozanesk

1243

Yaş mamayı kuru mama gibi her gün, her öğün vermiyorsanız zarar yapacak kadar bir etkisi olmaz. Arada farklı markaların farklı aromalarını alıp kedinizin sıkılmamasını sağlayabilirsiniz.

hazal11
hazal11

779

videosunu falan cektim iki gun sonra kontrolumuz var veterinerime gosterecegim mamayi da vermeyecegim bi inceleyeyim haftaya tekrar verdigimde yeniden ayni sorunu yasarsam aticam veya sokaktakilere vericem

yumak_bey
yumak_bey

12570

friskies kullanana kadar bestpet alın bence daha iyidir durumunuz var ise, N&D - Schesir - Nutri Feline öneririm

hazal11
hazal11

779

normalde felicia veya reflex aliyorum ben yas mama olarak zaten ama buyuk kedime bir kere gorup almistim cok begenmisti cokd evdigi icin ara ara aliyodum gecenlerde yine denk geldim alayim bi kac tsne dedim. iceriginin kotu oldugunu da arastirirken ogrendim dun purinanin sonucta iyidir diye dusunmustum cunku. ama ben zaten hepsine birer paket vermiyorum bir psketi acip ucune bolusturuyorum uc corba kasigi falan cikiyor toplamda yani hepsi birer corna kasigi yemis oluyor. onerileriniz icin tesekkurler mamadan degilmis digerlerinde hic bir sey yok bir tek oglum ishal, operasyondsn dolayi oldugunu dusunuyorum veterinerimize gosterecegim.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Friskies ucuz ve kolay bulunan bir mama. Kendi kedinize alıyorsanız ve unvanınız varsa daha iyi bir şey almak yeğdir. Ben sokak kedilerine bu mamayı verdim daha önce, aç kalmalarından iyidir diye düşünüyorum.


Bir de kedinin sevmesi iyi olduğu anlamına gelmez. Benim tadını sevdiğim yediğim bir çok şey bana iyi gelmiyor ama yine de keyif için yiyorum :)

hazal11
hazal11

779

surekli aldigim bi mama degil zaten aldigim zaman 4-5 tane aliyorum sonra yeniden iyi yas mamalardan aliyorum uc dort ayda bir yiyorlar yani friskesi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 513 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR