Kedim Artık Benimle Yatmıyor

semih85
semih85

2719 Puan

Merhaba petlebi ailesi. Herkes kedim benimle uyumak istiyor derken ben tam tersinden yakınıyorum. 4 aylık bir kızım var eve geldiğinden beri benimle uyurdu ayak ucumda yatardı ama son bir haftadır yatmıyor nedenini anlamadım. Çok alışmıştım benim le uyumasına şimdi eksikliğini hissediyorum. Bişeyden mi rahatsiz oldu anlamadım.

8 CEVAP

Canandisli
Canandisli

111691

Nerede yatiyor su anda?

semih85
semih85

2719

Salonda koltukta

Canandisli
Canandisli

111691

belki gece dönüyorsanız çok rahatsız olup daha rahat bir yer bulmuş olabilir eğer kendi yatağı yoksa bir tane alıp yakınınıza bir yere koyup oraya alışmasını sağlayabilirsiniz ama kedi bu sevmeyip yatmamazlık edebilir

KedimVar
KedimVar

119251

Benimki de bazen lavaboda yatmayı tercih ediyor. Yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Siz ne kadar tutup yatmasını istediğiniz yere koysanız da o yine kendi istediği yere gider yatar.

semih85
semih85

2719

Ne yapalım artık alışıcaz ☺️

ayseeny
ayseeny

5023

Belki daha sonra yeniden döner yanınıza, değişiklik istemiş olabilir

rnt
rnt

5741

4 aylık dişi bir kedi kızgınlık dönemine yavaş yavaş girdiği için farklı yerler arayışına girmiş olabilir. Bazen de kendilerine özel bi yatak isterler. Tek başına kalmak istedikleri zaman da evin en rahat yerini seçebiliyorlar. Merak etmeyin canı istediği zaman tekrar yanınıza gelecektir..

Zeynooo
Zeynooo

4821

Bence ona has yatak ya da imkânmınız neye yetiyorsa uygun birşey alıp yanınızda uyumasını sağlayabilirsiniz . Uyurken dönmüşseniz rahatsız olmuş olabilir . Sıkıntı yapmayın bence benim kedim2 ay koltukta yattı sonra sürekli benim yanıda uyuyor artık . Kendine özel yatak söylememin sebebi onun olduğunu bildiği bir yeri olması .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4656 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR