Kedi Ağız Kokusu

Merhaba arkadaşlar, 5 yaşına girmek üzere olan kedimin önceden ağız kokusu vardı. Fakat çok yoğun değildi. Ağız bakım suyu kullandık veteriner önerisiyle. Bitirmedi kokuyu. Sindirim problemi var ondan dolayi olabilir dedi doktorumuz. Fakat koku artık beni çok rahatsız etmeye başladı. Dışarıdan bile yaklaşınca kokuyu alıyorsunuz. Kullandığı mamalar, proplan somonlu kısır, yaş mama olarak da royal canin kısır veriyorum. Ne yapabiliriz bu koku konusunda ? Ağız kısmını muayene etti doktorumuz dişleri gayet sağlıklı diş eti de sağlıklı dedi. Yaşayan var mı? Not: (asla dişlerini fircalamama izin vermiyor)

3 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Balıklı mamalar biraz daha ağız kokusuna sebep oluyor, fakat dişleri iyi dis eti problemi yoksa mama kaynaklı gözüküyor, farklı bir mama denesiniz sonuç aynımı, sindirim problemi varda zaten hassas sindirim problemi için mama kullanmak daha doğru olur

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1050

Diş taşı yoksa sindirim problemi kaynaklıdır muhtemelen. Organlardaki problemler de ağız kokusu yapabiliyor çünkü. Yaş mama vs. Verdikten sonra dental ödül verebilirsiniz.

Palyaco
Palyaco

218519

Dis eti dis sorun yok demişsiniz problem mamadan kaynaklanıyor balıklı mamalar koku yapar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 202 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR