Yavru Kedi Mama Önerisi

Akrasia
Akrasia

233 Puan

Merhabalar, 2 ay önce balkonuma gelen yavru kediyi sahiplendim. Sushi şu an 5 aylık bir Norveç Orman kedisi. İlk geldiğinde çok hasta olduğu için veteriner tavsiyesiyle Virbac kullandık fakat şu an aşılarını yaptırdığım için Virbac bütçemi biraz zorluyor. Daha önce kedi bakmadığım için mamalarla ilgili bir bilgim yok ama en azından aşılarını tamamlayana kadar beslenme kalitesini ve pofuduk tüylerinin sağlığını bozmayacak daha uygun fiyatlı mama arayışındayım. Önerisi olan paylaşabilirse mutlu olurum, teşekkürler.

6 CEVAP

ozanesk
ozanesk

1243

Bütçesi Virbac'ı zorlayan ve uygun fiyatlı mama önerisi isteyen kişiye Acana yazmak :)


Bir fiyat belirtilmediği için neredeyse birbirinin aynısı olan Bonacibo, Felicia, Pro Choice, Pro Nature, Natura, Molly olabilir. Alternatif olarak da Purina One, Obivan Selection diyelim de çeşit olsun. İçeriği güven vermese de Mystic ve Mycat'e de bakılabilir.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ben benzer her soruya aynı şeyi yazıyorum: Acana First Feast


En prime mama kategorisinde değil, yine de biraz pahalı, ama çalışıyorsanız alabilirsiniz. 1.4 kg ve 340 gr paketler var deneme amaçlı küçük alabilirsiniz. Ben Zencefil geldiğinden beri bu mamayla besliyorum çok iyi kilo alıyor, tüyleri parlak ve canlı (ancak henüz dökmeye başlamadı, iyi bir yorum olmaz o yüzden benimkisi), hareketli. İshal vs. gibi hiçbir sorun yaşamadım dışkılaması tamamen sağlıklı. 2 defa (1 aşı 1 kontrol) veteriner gördük, iki farklı veteriner mamamızın iyi olduğunu ve devam etmemiz gerektiğini söyledi. Elbette daha iyi mamalar da var piyasada ama bu da başarılı ve nispeten uygun fiyatlı bir mama

fdq
fdq

1575

Virbac’ın fiyat aralığı nedir acaba? İnternette aradım ama bulamadım. Virbac’ın prescription yani özel klinik mamaları da var. 5 kg’lık fiyatı nedir mesela? Ona göre yorumda bulunalım. Ama mesela kesinlikle uzak durulması gereken marka whiskas. Aman diyeyim, sokak canlarına bile whiskas vermeyelim. Böbrekleri çok zorlayan leş ve komik bir şekilde son zamanlarda pahalı bir mama.

Palyaco
Palyaco

218519

Exclusion yavru tavsiyemdir yemeyen kedi yok sağlıklı mama urinary ve bağışıklık guclendirici

simbakedi
simbakedi

136205

büyük paket alırsanız kedinizi daha yüksek kalitede beslersiniz. bozita, sanabelle, exclusion, nd, mera güzel mamalardandır. nd son fiyatından tam haberim yok ancak diğerlerinin kilosu 100'den az oluyor 10kg alımında. küçük paketleri bilmiyorum.
bir düşük kalitede de proplan ya da hills olabilir. royal canini hiç denemenizi bile önermem

Akrasia
Akrasia

233

Virbac'ın 3 kgluk paketinde en son sorduğumda 492 tl bilgisini aldım. Öğrenci olduğum için ve soruda da belirttiğim gibi aşılarına harcadığım için karşılamam çok mümkün değil şu an. Kilogram başına 100 lirayı geçmeyecek bir mama arıyordum, dediklerinize bakacağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 334 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR