Kedi Otu (Catnip) Nasıl Kullanılır?

Ebrnk
Ebrnk

4329 Puan

Mrb, Tırmalama tahtası siparişimin yanında küçük bir paket kedi otu geldi. Bu kedi otu nasıl kullanılır kedilerde, mamasına mı karıştırıyoruz veya yenen bir şey değil mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

5 CEVAP

meov
meov

10494

ben kedi otu kullandım. aldığımda hava sıcaktı, marketten aldım. toprağa dikiyorsun, suluyorsun, 1 hafta olmadan çıkıyor. kedi canı isteyince gelip koparıp kemiriyor :) bu ara hava kötü diye yenisini almadım. hava ısınınca tekrar alıcam.

teddybal
teddybal

123878

Meow sizin dediğiniz kedi çimi sanırım :) Catnipi (toz formdaysa) yeni tırmalama tahtası gibi kedinin alışmasını istediğiniz yeni eşyaların üzerine azar azar serpiştiriseniz kedinin ilgisini çekiyor ve alışmasına yardımcı oluyor. Ama bazı kediler hiç tepki göstermeyebiliyor, bazıları ise kendinden geçiyor :D


Bkz. https://youtu.be/IIQdWqibM7w

meov
meov

10494

@teddybal evet olabilir. onu kullanmadım. benim kullandığımın üstünde kedi otu yazıyor diye söyledim.
kedi otu

teddybal
teddybal

123878

Meow kedi nanesi diye geçen şey catnip oluyor, kedi otu da kedi çimi oluyor sanırım, başlıkta kedi otu da denmiş belki de sizinkindendir gelen, karışık adları gerçekten:)

Merhaba, sprey formda ise kedi otu tırmalama tahtasının üzerine sıkabilirsiniz. Böylece direkt tırmalama tahtası dikkatini çeker. Toz şeklinde ise bir çorabın içine vs koyabilirsiniz, çok hoşlarına gidiyor ve çok oynuyorlar🤗

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR