Catit Su Şelalesi

oamac26
oamac26

2658 Puan

Merhaba herkese. Kedimin daha fazla su içmesi için su şelalesi aldım. Filtrenin içinde pamuklu ağ, aktif karbon ve iyon değişim reçine isimli maddeler var. Son yazdığım çeşme suyunu yumuşatmak için. Bu filtresi bizim içtiğimiz sularda kullanmak gerekli mi yoksa çeşme suyu kullanan kişiler için mi tasarlanmış?

2 CEVAP

fdq
fdq

1575

Catit şelalenin mavi olanını (catit 2.0 led) kullanıyorum 6 aydır. Çok memnunum. 3 yaşındaki Kedime böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Daha fazla su içmesi şart. Sağlıklı olan diğer kedim de çok seviyor. Kediler durağan suyu sevmezler, akan su isterler iç güdüsel olarak daha temiz olduğunu düşünüyorlar. Akan su kir tutmaz düşüncesiyle. Çok daha fazla su içiyorlar şimdi. Çok etkili oldu. Ben içme suyu kullanıyorum şelale için ve evet yine de filtre gerekiyor. Çünkü saç, toz vs. zamanla suyun içine girebiliyor. Filtre tam da bunu engelliyor ve suyun içinde bakteri üremesini minimuma çekiyor karbon filtre ile. Filtreyi ayda 1 veya en kötü 2 ayda 1 değiştirin. İnternette malum popüler yerlerde satılıyor petshoplar tarafından. İyi yorum almış bir satıcıdan alın. Ben öyle yapıyorum ve orijinal çıkıyor hep.

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1065

Aynı şelaleyi ben de kullanıyorum. O filtre suyu pisliklerden korumak için. Tüyden, saçtan , tozdan kısacası suyu temiz tutmak için. Ayda bir değiştirmeyi öneriyor marka. İnternetten filtre satın alabilirsiniz. Filtre önemli yani.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 407 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR