Kedim Ve Yulaf

Siyamask
Siyamask

14886 Puan

Kendime yulaf lapası hazırlıyordum. Kedim tezgaha çıkıp yulaf yemeye başladı. Mamalar içinde olduğunu biliyorum da sade yulafta yenmez ki :D Bir çay kaşığı kadar yemiştir müdahale ettim. Evde yulafla hazırlanan kedi mamaları varmış. Kedisine yulaf veren var mı?

4 CEVAP

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1065

Bazı kedi mamalarında da yulaf bulunuyor. Hiç özel olarak yulaf hazırlamadım ama az miktarda şekersiz belki suyla hazırlanırsa verilebilir. İçine belki yaş mama da karıştırabilirsiniz. Sadece bir fikir:)

simbakedi
simbakedi

136205

tahıllar kediler için gereksizdir, yulaf da tahıldır. evde yaş mama hazırlarken belki miktarı artırmak için konulabilir onun dışında gereksiz

Dobbyko
Dobbyko

13171

Bazı mamalarda yulaf var hatta yanlış hatırlamıyorsam acaba firs feast de vardı. Ben evde tavuk başladığımda bi kaç sebzeyle beraber yarım çay kaşığı yulaf koyuyordum. Yulaf evet tahildir ama lifli bir gıdadır sindirim sistemini düzenler. Fazla ve sürekli olmamak kaydıyla verilebilir bence.

Siyamask
Siyamask

14886

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Lifli bi gıda olduğu için bende yararlı olacağını düşünüyorum. Çook nadir göz hakkı olarak verebilirim. Kedimin yediği yiyecekler listesi yerine yemedikleri listesi yapsam soğan sarımsak turunçgiller dışında dolduramam listeyi :)))))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 214 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR