Kedim Yemek Yemiyor Dışıklama Yok Acil Yardım

Melta
Melta

241 Puan

Dişi Kedimi bir hafta önce kısırlaştırdım ve 3 gün bişey yemedi sonrasında kanlı bir şekilde idrarını yaptı vet gittik aşırı tüylü olduğu için tıraş ettiler bi baktık ki erkekmiş bize çift cinsiyteli olduğunu söylediler aldıkları şeyin ona zarar vermediğini söyledir sonra serumlar aşılar oldu 3. Günün sonu da röntgen çekildi kum döktüğünü söylediler sonra sonda takıldı ama şuan ne yiyior ne içiyor halsiz şekilde yatıyor kedim bir yaşında

18 CEVAP

fdq
fdq

1575

Kanlı idrar ve 3-4 gündür hiçbir şey yememesi tehlikeli. Burası nasıl bir veterinerlik kliniği ki kedi dişi diyor sonra da erkek olduğu açığa çıkıyor. Kesinlikle çift cinsiyetli olduğuna inanmıyorum. Siz tepki göstermeyin diye öyle söylemiş. İnşallah bu gariban masum canlıya hasar vermemiştir. Kedi erkekse, veteriner kısırlaştırırken dişi olduğunu düşünüp rahim ve yumurtalık diye hangi dokuları aldı bu güzel yavrudan? Ben dehşete kapıldım. Derhal başka veterinere danışın yukarda belirtildiği gibi. Böbrek kumu döküyor demiş, bu ‘kasap’ veterinere artık güvenmeyin lütfen. Kedinin durumu ciddi. Böbrek ve idrar yollarında sorun olma ihtimali çık yüksek yanlış ameliyat olduğu için. Bu veterineri ve kliniği HAYTAP ve Veterinerler Odasına lütfen ama lütfen şikayet edin. Cana kasıt var bu işte. İnşallah zarar vermemiştir bu masum kediye.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Başka veterinere gidin

Sezgek
Sezgek

16542

hemen başka veterinere gidin memeli hayvanlarda hermofrodit dediğiniz olay çok yaygın bir şey değil hatta nadir diyebiliriz yani öyle aa iki cinsiyetliymiş diyip geçiştirilecek bir durum değil ameliyat sırasında hangi dokunun alındığı bence net bir şekilde emin olunmalı umarım en kısa sürede iyileşir

Dobbyko
Dobbyko

13171

Bu nasıl iş ya? Veteriner hekim bir hayvanın organına bakmayacaksa neden hekimlik yapıyor? Çift cinsiyetli falan değildir büyük ihtimalle kim bilir hangi organını aldılar çocuğun? Acilen hekiminizi değiştirin yemek yememe diskilamama iyi bir şey değil.

Melta
Melta

241

Çıkarttığı şeyi çektim

Dobbyko
Dobbyko

13171

Bu arada postla uyumlu olduğu için yazmak istiyorum. Kısırlaştırma ameliyatından sonra mutlaka ama mutlaka çıkarılan organları görmek istediginizi söyleyin göstersin hekim. Bizim hekimimiz benim kedimin testislerini gösterip isterseniz fotoğraf çekebilirsiniz demişti, ne alaka demiştim o zaman ama çok mantikliymis.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm gerçekten. Veteriner hatası olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Bu işin peşini bırakmayın bence. Başkalarının da canı yanmasın.

teddybal
teddybal

123878

Başınız sağ olsun çok üzüldüm, huzurla uyusun yavrunuz. Kısırlaştırma işleminden önce kedinizin genel muayenesini, hemogram biyokimya testlerini yapmışlar mıydı?

Melta
Melta

241

Kanlı idrarı durdu şuan röntgende kum döktüğü çıktı şuan idrarı normal geliyor

fdq
fdq

1575

Çıkarılan dokunun resmini yeni veterinere gösterin.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Doğru organlar mi peki alınanlar?

Melta
Melta

241

Başka bi vet attım oda Rahime benziyor dedi

fdq
fdq

1575

Yumurtalıklar nerede peki? Yumurtalık dokusu çok bariz bir doku ve rahme bağlı

huqi
huqi

116368

Çok garip geldi bana, mutlaka en az 3 hekime danışın. Kedinin cinsiyetinden anlamayan hekimde ilk defa görüyorum🥺
Çok üzüldüm kedinize umarım ona zarar verecek bir şey yapmamışlardır😒

Melta
Melta

241

Kedim vefat etti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 615 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR