Kedi Deri-Tüy Sağlığı Ve Vitamin Takviyeleri

hazalaydin
hazalaydin

4854 Puan

Neler kullanıyorsunuz önerilerinizi alabilir miyim? Vitamin takviyesi ve deri tüy için (kepeklenmeye dayalı tüy dökmemiz arttı)

5 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Sorununuz ciddi boyuttaysa veterinerinize danışmanızı tavsiye ederim. Onların önerdiği veteriner serisi takviyeler çok daha etkili oluyor.
Biz tüy sağlığı için biofeline plus b kullanıyoruz. Veterinerimize danışıp başlamıştık kullanmaya. Memnunuz da ama mucizeler yaratmadı bizde. Çevremde çok memnun olan insanları duyunca almıştım. Bize çok yaramadı.
Geçmiş olsun bu arada umarım sorun çabucak halledilir 🙏🏻

gokhansultan
gokhansultan

13926

Balık içerikli mama, somon yağı veya gimcat derma paste öneririm. Balıklı mama rotasyonda kalsın ama sürekli kullanılmasını da önermiyorlar.

eneskolon
eneskolon

13447

balıklı mamayı fazla kullanmamanızı tavsiye ederim balık uzun süreçte zararlı kediler için ben 2 kedim vardı 1 ini kaybettim tamamen aynı şeylerle sağlıklı olsunlar diye en pahalı mamayla vitaminle besleyip çiğ etle besledim bir kedimin tüyleri ipek gibiyken diğer kedimin tüyleri sertti genetik olduğunu düşünüyorum o yüzden ne yaptıysam düzeltemedim diğer kedimi

dilanbulent
dilanbulent

17235

Gimcat markasının deri ve tüy sağlığı için şekersiz ödül maması var. Bir arkadaşım kullanıyordu ve tüylerine iyi geldiğini söylemişti ama sizin probleminize faydalı gelir mi bilemeyeceğim. Yine de yazayım belki alırsınız

Warriorsans
Warriorsans

133985

En önemlisi kediye iyi gelecek bir mama bulmak. Destekleyici olarak somon yapı kullanılabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 227 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR