Kum Dagitti???

Zeynooo
Zeynooo

4821 Puan

Arkadaşlar kedim e bentonit ever clean ve birkaç kum markası daha kullandım iri ve ince taneli kedim sürekli kum kabinin dışına taşırıyor .tuvaleti kapaklı öncesinden açıktı onda da taşırıyordu . Tuvaletini her akşam kakasi falan topluyorum hijyenik olduğunu dusunuyurum . Ne yapmam gerek başka bir kum a mi geçiş yapmalıyım?

6 CEVAP

rnt
rnt

5741

Bazı kediler iç güdüzel olarak kumu çok kazıyor maalesef buna bi çözüm yok gibi. Yaşları ilerledikçe bu tutumu bırakıyorlar ama.

efruzg
efruzg

114397

Benim kedimde oldukça fazla kazıyor ve etraf çok batıyor kalın taneli hariç inceler çok dökülüyor

Heiter
Heiter

115202

Ya iri taneli ürün kullanmak gerek (ki onlarda topaklanma açısından bentonite kıyasla etkili olmuyor) ya da tuvaletlerinin etrafına paspas koymak lazım.
Biz şimdi klozet eğitimi veriyoruz ama klozetin üzerindeki tuvaletlerinden aşağıya atlayınca baya bir dökülüyor kumlar ve dağılmıyor artık eskisi kadar. Onu da banyoda sürekli bulundurduğumuz küçük bir süpürge ve kürek marifetiyle her gördüğümüzde alıyoruz. Ama yalan yok biz de bıktık bu kum dağılma işinden ve kum masrafından. Zaten o yüzden eğitime geçtik.

Paspas kesinlikle iyi bir cozum heiter'e katiliyorum.

Heiter
Heiter

115202

Bu arada kumun yüksekliğini azlatmayı deneyin eğer kumu kazarken sıçrıyorsa. Olmadı, daha derin bir tuvalet kullanın isterseniz. Ben ilk başta, patiye yapıştığı için kumun dağıldığını düşündüm, o yüzden öyle yazdım.

Zeynooo
Zeynooo

4821

Umarım ise yarar arkadslar tsk ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 611 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR