Kedimde Akut Böbrek Yetmezliği Var Bu Süreci Atlatanlar Deneyimlerini Paylaşabilir Mi

mkrcefes
mkrcefes

282 Puan

merhabalar yaklaşık 10 gün önce kedim çişini yapamadı 8-9 kere tuvalete girdiğini görünce 3 saat içerisinde vete gittik sondaya gerek kalmadı bytril antibiyotik ve destekleyicilerle tedavi oldu 1 haftanın sonunda tam keyfi yerine gelmeye başlamıştı ki kusmaya başladı diğer gün tekrar vete gittiğimizde biyokimyasına bakıldı ve üresi 78 olduğu için böbrekleri çalıştırmak adına serum tedavisi görüyor 3 gündür. hiç hali ve iştahı yok sadece yatıyor ve çişe gidiyor.Umarım bu süreci atlatırız :( Lütfen bu kötü süreci yaşayanlar deneyimlerini veya ekstra yaptıklarını benimle paylaşırsa çok sevinirim.

4 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Çok geçmiş olsun, sorularınız altta kalmış üste çıksın diye yazıyorum, kediniz umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur.

mkrcefes
mkrcefes

282

soruyu yanlışlıkla köpek kısmına açmışım kb

Palyaco
Palyaco

218519

Viyo böbrek için ürünü var onu kullanın günlük 20 ml bir kutu 150 ml 2 kutu kullanmanız yeterli cok etkili bir ürün veterineriniz bu ürünü neden vermedi daha önce resimleriyle paylaştım

simbakedi
simbakedi

136205

@Palyaco allah askina bobrek yetmezligi gibi bir konuda nasil urun onerebiliyorsunuz ya? ne veterinersiniz ne tecrubelisiniz gordugunuz her bobrek sorununa yazmayi birakin. onlem olarak kullaniyorsaniz kullanin ama hastalik cok ayri kafanizdan sallamayin sunlari. miktarina kadar vermissiniz belki agir gelecek neyinize guveniyorsunuz


@beyzathemoc1 adli arkadas bu konuda tecrubeli. eger ona rastlarsaniz kesinlikle yazin. belki mesaj atarsaniz da gorur, birakiyim profilini buraya.
https://sosyal.petlebi.com/u/beyzathemoc1

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 391 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR