Üzülüyorum !!

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966 Puan

Dün lucyi gezdirirken bir park gördüm hiç çocuk yoktu ve ağaçlar boldu bende bu yüzden parka girdim ve lucynin ihtiyacını yapmasını bekliyorumki biraz ilerde bir oda gibi biryer vardı bende oraya doğru yürüdüm hiçbir amacım yoktu oraya gittiğimde oda gibi biryer olduğunu gördüm ve gerçekten oraya yaklaştığımda çok kötü kokuyordu ve bi anda ne olduysa merak duygularım beni ele geçirdi ve kapıyı açtım lucy kucağımdaydı içerde nerdeyse 4 tane köpek hepsinin yüzleri falan yara içinde ve bildiğiniz zincirlenmişler mama kapları vardı içinde ciğ etler falan vardı ben ne yapıcağımı bilememiştim çünkü içerisi falan çok kötü kokuyordu ben o heyecanla direk gittim ondan sonra bugün yine gittim ve hani o çiğ etleri kaldırdım yerine kaliteli mama koydum şapur şupur yediler ama şuan ne yapıcağımı bilmiyirim onlara üzülüyorum sizce ne yapmalıyım ???

9 CEVAP

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966

Bu arada köpekler cinsti ve bildiğiniz kilit vurulmuş köpekleri almak istedim kilit var alamıyorum sahiplerini bilmiyorum ama dövüştürüldüğünü biliyorum çünkü her tarafları kan yara bere içınde mesela birisinin boynunda dikiş var ben mama koydukça birisi mamayı değiştirip çiğ et koyuyo ne yapacağımı bilmiyorum yani ???

goknur
goknur

18247

Ne oldu son durum

Dametualma
Dametualma

1682

belediyeyi arayıp şikayet edin.

goknur
goknur

18247

Edebildiginiz her yere sikayet edin!!!

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

İzmirdesiniz sanırım. İzmir de iyi bir dernek var adresini bildirin lütfen köpekleri ordan alacaklardır. Hangi ilçeye bağlı?

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Resimlerini videolarini cekin haykonfed sohayko bimer cimer orman ve su işleri gibi yerlere şikayet edin

Brscrcr
Brscrcr

307

Belediyeye sikayet edebilirsin olmadi hayvan derneklerine yerlerini soyle onlar bulurlar

Ne kadar pislik insanlar var ya!!! :( Hayvancağızlara acıyorum keske elimizden birsey gelse :( Belediyeye sikayet edebilirsiniz

Roza23
Roza23

19328

kesinlikle şikayet edin hatta ayrıntılı bilgi verin burdan bikac kisi sikayet edelim daha hizli harekete geçsinler. o kopeklere bilerek oyle yapiyorlar. karanlıkta tutup cig et yedirerek ve kuyruk kulak gibi uzuvlari keserek vahsilestirmeye çalışıyorlar pislikler. lutfen geri bildirim yapalim kurtaralim canlari

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 832 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR