Kısır Kedi Ve Normal Kedi

Kısır erkek kedi ile normal dişi kedi ciftlesebilir mi? Yani bu durumun kedilere bi zararı var mı? Ben her ikisi de rahatlar hem de gebelik olusmamis olur diye dusunuyrm. Bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

5 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Dişi kedilerde doğumsuz geçen her kızgınlık rahim iltihabı riskini artırıyor, dişi kedinizi de kısırlaştırmanız onun için en iyisi olur

kukicim
kukicim

2358

yani kısır olan kedinin çiftleşmek isteyeceğini sanmıyorum sonuçta ihtiyacı yok.dişi kediyi rahatlatmak amaçsa kızgınlık döneminde değilse kısırlaştırmanızı öneririm.

Tesekkur ederin cevaplar icin. Ama disi kedim kizginlikta su an. Erkek kedi de hareketlerine devam ediyo. O yuzden ikisi de rahatlar diye dusunuyrm. O zaman herhangi bi zarari yoksa disi kedinin su an bos gecmesindense kisir kediyle ciftlesip rahatlamasi daha iyidir diye dusunuyorum. Siz ne dersiniz?

Baliminannesii
Baliminannesii

13171

Biz de aynı durumdaydık erkek kısırdı ama yinede faydası olmuyordu. İlk kızgınlığı bitince hemen kısırlaştırdık. Çünkü kedim çok zorlanıyordu uyumuyordu hiç geceleri. Bence siz de daha fazla beklemeden kısırlaştırın

theyusra
theyusra

16477

hayır veterinerler önermiyor çeşitli psikolojik sorunlara ve özellikle yabancı gebeliğe yol açtığı için. mümkünse dişinin kızgınlığı bitene kadar ikisini ayırın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.260 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR