Kedimin Karın Şişliği

Novalizm
Novalizm

947 Puan

Merhaba, kedimin tam karın değil de karnının biraz altında (testislerinin üst taragında) 2 haftadır şişlik var yürürken sarkıyor. Mama değiştirmiştik mamayı beğenmedi zayıflayınca eski mamasını aldım kalan mamayla karıştırıp veriyorum acaba mama değişiminden kaynaklı olabilir mi? Tuvalet sorunu yok, ishal de değil 2 ay önce iç dış parazitini oldu. Normalde her kedi de olan bir şey mi bilemedim.

6 CEVAP

Karnın alt kısmı benim iki kedimde de sarkık. İkisini de sırf bu yüzden ayrı ayrı muayene ettirdim. Doktoru ikisi içinde normal olduğunu hatta bazı kedilerin daha fazla sarkık olduğunu da söyledi. Bizim ikisi de kısır ve dişi. Bunun payı büyük sarkmada. Sizin durum farklı olabilir ama yine de. Muayene ettirmek de fayda var

aslihan_e
aslihan_e

128373

İlkel kese dedikleri sarkma değil mi? Çoğu kedi için sağlık sorunu oluşturmuyor. Bizim yaşlı kedide de var yıllardır, bazen toplanır bazen sarkar. Hızlı kilo alıp verince ortaya çıkıyor genelde.

Novalizm
Novalizm

947

aslihan_e evet ilkel keseymiş teşekkür ederim 😊

Midnightoil
Midnightoil

1127

Evet bazı kedilere bu "İlkel kese" daha belirgin bizim haylazda da kısırlaştırma ameliyatı sonrası görülür şekilde ortaya çıktı. Tamamen normal bir durum.

Novalizm
Novalizm

947

Kilo aldıktan sonra sarkma oldu. Kilodan mı yoksa hasta mı diye endişe ettim. O bölgeye dokunduğum da yumuşak ben en iyisi veterinere göstereyim.

isra34
isra34

74

Göbek fıtığı çok sorun teşkil edecek bir durum değil aslında ama yinede veterinere göstermenizde fayda var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 274 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR