“Petalab” Adlı Kollajen Takviyeli Tüy Dökümü Önleyici (Gûyâ) Damla

Nohutgofret
Nohutgofret

4790 Puan

Merhabalar, “Petalab” adlı kollajen takviyeli tüy dökümü önleyici (gûyâ) damladan kullanan var mı? Önerir misiniz

7 CEVAP

Nohutgofret
Nohutgofret

4790

@dilanbulent pet sahibi olan herkes emin olun sizin kadar genel geçer bilgilere sahip. Her türlü tüy dökeceğinden ve tamamen bitmeyeceğinden kuşkum yok. İçeriği temiz, üst segment mamalarla besleniyor kedim tüy bakımına her anlamda özen gösteriyorum ancak anormal şekilde dökülen tüylerini en aza indirgeyip kedimle hayat kalitemizi yükseltmek amacındayız dolayısıyla takviye ürünlere bakıyor, araştırıyor, okuyor, soruşturuyoruz. Bahsettiğim ürün ise veteriner tavsiyesi zaten.. velhasıl kullanan, etkisini gören, “bilgi sahibi olan” birilerinden “deneyim tavsiyesi” almak istiyorum ben. Teşekkürler.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Ne olduğunu bilmesem de önermiyorum bu tarz ürünler. Kedi bu, tüylü hayvan, ne yaparsanız yapın tüy dökecek. İyi bir mama kullanarak ve tüy bakımını yaparak gerektiği kadar tüy dökümünü azaltabilirsiniz. Ama sırf tüy dökümünü azaltmak için bu tarz ekstra ürünleri zararlı buluyorum.

miamia1
miamia1

8

Bende reklamda gördüm ve biraz araştırdım. Sitesi çok acemi kaliteye önem veren bi firma sitesi kesinlikle değil. Eski 5 kilo balı 20 liraya satan siteler gibi=) Sonra ********daki ürünlere ve yorumlara baktım. Veteriner hekim diye yazılan isim veteriner değilmiş yorumunu gördüm. Bide millet ürünü alır almaz yorum yapmış. Arkadaşlar bu tip ürünler en az 2-3 hafta kullanılıp gözlenmesi gereken ürünler. Bugün alıp 3gün sonra ürün çok iyi denir mi hiç. Yavrumuzda nasıl reaksiyon verecek alerjik etkisi var mı yok mu bakılması lazım. ******** yorumlarında çok midem bulandırdı ve almadım. Bide kedim için alacaktım kedi ürününün üzerinde köpek damlası falan yazılmış. Çok değişik bi ürün

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Catamin sanırım orjinal ürün adı. Bir tanıdığım kendi sitesinden sipariş etmiş. Ancak yine de catasin isimli sahte ürün gönderilmiş. Yani bilmiyorum hiç güven vermiyor. Bence hiç kullanmayın. Zaten kullandıklarında da bir işe yaramamış daha da arttırmış tüy dökümünü.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Daha yeni fark ediyorum verdiğiniz saçma sapan cevabı. Madem herkesin bildiği genel geçer bilgelere sahipsiniz, o zaman niye sordunuz böyle bir soru? Nasıl bir cevap vermemi istiyordunuz ayıptır sorması? Artistlik yapma durduk yere. Eğer verilen cevaplardan memnun değilsen başlık açma. Senin keyfine göre cevap verecek değil millet.

Bende gördüm tanıtımlarda ancak bana da nedense güven vermedi, onun yerine biofeline tüy damlası öneririm üç kedime de çok iyi geldi gözle görülür şekilde tüy dökümleri azaldı

Zuliss06
Zuliss06

9

Kesinlikle inanmayın..Aldık denedik ve hiç bir işe yaramadıgını gördük..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2339 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR