Burnu Tıkalı Olan Kedi

Sokak kedilerimden birinin burnu tıkalı, böyle burnunun deliklerinde kurumuş af edersiniz ama sümük var. Hapşırıyor ama o kurumuş sümük oynamıyor bile, o derece katılaşmış. Şimdi ben kediyi tutup o kurumuş sümüğü elimle çeksem, yüksek ihtimal burun kılları da ağda gibi gelecek ama kedi rahatlayacak. Sizce yapayım mı?

7 CEVAP

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

burun kilarinin gelecegini sanmiyorum benim kedimdede oluyo tirnagimla aliyorum orayi

Siyamask
Siyamask

14886

Bende @betulbakioglu gibi tırnağımla alıyorum. Eğer alamazsanız pamuğa ılık demli çay döküp silin. Almanız kolaylaşır.

Baliminannesii
Baliminannesii

13171

Alın bence bişey olmaz

aslihan_e
aslihan_e

128573

Azitromisin çok etkili kedilerin nezle ve koronasında, kullanıyor musunuz bilmem ama, tabi yemek yiyebilecek kadar iyiyse sorun yok ama benimkiler yemeden içmeden kesilince kullanıyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonuna birebir geliyor. Çok canı yanar diye korkarsanız zeytinyağlı pamukla biraz dokunun önce. Zaten hastayken ağız bıyık çevresi de kuruyor genelde, oralara da sürebilirsiniz.

Ya nezle gibi kedi, sümükten burnu kapanmış, sümük kas katı olmuş, elimle, tırnağımla tutsam sert bir şekilde çeksem hepsi gelecek ve burnu açılacak ve hayvan rahatlayacak ama bilemedim işte.

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1065

Dün ben de nezle olmuş yavru kedi buldum aynı sizin tarif ettiğiniz gibi veterinere götürdüm. Muayene ve 2 adet iğneye 80 tl ödedim. Sokak kedilerine indirim yapıyor klinikler. İmkanınız varsa bir kliniğe götürürseniz çok iyi olur onun için.

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

Bende yasamistim bunu orayi bi peceteye zeytinyagi döküp ovalayin hemsumuk yumusar daha kolay cekersiniz hemde burnu aciyor ve derisini yumusatir azda olsa.sonrada tirnaginizla sumugu cekin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 357 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR