Acana Mama Sahtelik? (Bir Şey Fark Ettim)

Poncimin
Poncimin

116485 Puan

Merhaba, bununla ilgili konu açmıştım zaten fakat bu sefer resimli bir şey paylaşacağım, yeni ürün kargoda elime ulaşacak ama dün kanada merkezinden yanıt geldi ve sonrasında bu gün tre nd yol a bakarken bir şey dikkatimi çekti. Emin olmasam da şuan böyle bir şey olabilir mi diyorum, yeni fark ettim. Öncelikle dün kanada merkezinden şöyle bir yanıt geldi:


"Merhaba,


gidip çantayı değiştirebilirsiniz, gönderdiğiniz resimler ve bilgiler zaten elimizde. Orijinal bir ürün olduğuna inanıyoruz, ancak çantada listelenen son kullanma tarihi konusunda bazı karışıklıklar var, bu yüzden ürünü iade etmemizi önerdik. 


Türkiye'deki distribütör ortağımızla iletişime geçmenizi öneririz, onlar satın aldığınız bayinin orijinal olduğunu teyit edebileceklerdir."


Bana gelen mamanın bilgileri 1. Resimdeki gibi. Tre nd yol da bakarken benle aynı lot numaralı ve son tüketim tarihi birebir aynı ay aynı gün bir mamanın fotoğraflı yorumunu gördüm. Farklı olan yer 2021 yazıyor. 2. Resime bakın. Ben de böyle bir şey görünce paketi iyice inceledim, yukarıdan sadece belli bir açıyla ışık tutunca 2022'nin sonundaki 2 rakamı değişik bir şekilde parlıyor. 3. Resime bakın gösterdim. Kanada merkezi de son kullanma tarihi ile ilgili bir karışıklık var demişti, bu ürün o resimli yorumdaki mama ile aynı parti üretimli olabilir mi? Yani 2021 son tüketim tarihi olup sondaki 1 rakamı değiştirilip 2022 mi yapılmış? Şuan bunu fark ediyorum.. (umarım resimler belli oluyordur resimler belli olmazsa bir daha çekip yorumlarda paylaşırım resimleri)


8 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Asla fark edemezdim bunu sanırım. Bana mantıklı geldi söylediğiniz şey, büyük ihtimalle tarihlerle oynanmış ama ürün orijinal

Poncimin
Poncimin

116485

@Warriorsans


Belli bir açıdan ışık tutmadan bakınca hiçbir şekilde belli olmuyor. Işık tutunca böyle bir şey fark ettim. Evet dediğim gibiyse son kullanım tarihi geçmiş ürün. Kanada merkezinden de son kullanım tarihi ile ilgili bir sorun var yanıtı gelince tarihi ile oynanmış olabileceğini düşünüyorum.

NorthNight
NorthNight

16576

Büyük olasılıkla tarihiyle oynanmış. Daha önce duymuştum farklı markalarda, tarihi silip yeniden bastıklarını falan. Olmayacak şey değil yani.

Warriorsans
Warriorsans

133985

O zaman ürün son kullanma tarihi geçmiş bir ürün oluyor sanırım 2021 Aralık’ta

Poncimin
Poncimin

116485

@NorthNight


Evet ben de öyle düşünüyorum tarihi ile oynanmış olabilir. Satıcı ithalatçıda stok olmadığı için bunu ara toptancıdan getirtmiştik demişti orjinaldir bir sorun olmaması gerek ama yine de firmaya göndercez dedi, şuan direkt ithalatçının kendisinin getirdiği Pacifica var 2023 SKT yeni geldi dediler onla değişim yaptık. Bakalım elime ulaşınca onu da soracağım kanada merkezine, pazartesi şadanlar'a da WhatsApp numarasından soracağım.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

14298

Selam ben de 2 paket var su hatta karsilastimak bilgi amacli resim cektim ama cevap yazarken eklenemiyor sanirim biri pasifika digeri kitten serisi sagdaki uretim soldaki sol kullanim arada 15 ay var bendekiler ayni yine de bilemedim, bu arada pasifika serisi harika kizimin tuyleru tavsan gibi olmustu bir de insanin cani balik istiyor burum buram taze kizarmis balik gibi kokuyor;)

Lils
Lils

125528

2022 deki son 2 farklı duruyor bence de. İade edip TR merkez ile konuşurdum ben olsam.

Poncimin
Poncimin

116485

@Lils


Resimde öyle çıkmış ama ışık tutup baktığımda sadece sonda olan 2 rakamı garip duruyor ve parlıyor. Ara toptancıdan kaynaklı bir şey mi yoksa satıcıdan kaynaklı mı bilmiyorum. Satıcı teyit etmek için firmaya geri göndereceğiz mamayı dedi. Yeni direkt ithalatçı firmadan gelen Pacifica ile değişim yapalım dedik telefonda öyle konuştuk. Şuan kargoda pazartesi veya salı elimde olur. Bakalım o mamada bir sorun çıkacak mı, o mamayı da emin olmak için soracağım kanada merkezine. Umarım satıcı güvenilir çıkar da daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Şadanlar cevap vermedi mailden, WhatsAppdan ulaşmayı deneyeceğim olmadı arayıp konuşurum.


Kanada merkezi şuan bireysel bir mail gönderdi, Türkiye'deki partnerimize de sorun dediler sanırım Şadanlar'ın sahibinin maili bu. Bu saatte mail ile yazdım durumu anlattım mama gönderimi yapıyor musunuz bu satıcıya diye de sordum ama sanıyorum ki bu saatte cevap gelmez.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR