Kedim Pesimden Ayrilmiyo

408ghost
408ghost

1035 Puan

Merhaba arkadaslar.Yavru tekir dostum bana temas etmedigi zaman asiri sekilde miyavlayarak pesimden kosturuyo.İllaki bana temas etmesi lazim yoksa susmuyo.Kahve icmeye mutfaga giderken bile pesimden gelip ayaklarima dolasiyo.Zaten gece full onunla uyuyorum odasinda birsuru oyuncak var ama illaki bana temas etmek istiyo.Polis memuru oldugum icin bazi geceler calisiyorum ve evde kimse olmadigi icin benim yoklugumda depresyona girer mi.


8 CEVAP

iselas
iselas

706

Çok tatlı maşallah daha bebek olduğu için sürekli sizinle temas etmek istiyor.Siz evde yokken bir şey olacağını sanmıyorum hepimiz çalışıyoruz sonuçta bizimkilerde gündüz yalnız kalıyor.Kış geldi kaloriferler çalışmaya başlamıştır siz gelene kadar üstüne yatar uyur.Sizi annesi ve kardeşlerinin yerine koyduğu için böyle yapıyor ama anne kedi bile yavrularını bırakıp avlamaya gidiyor sonuçta merak etmeyin.

miasugok
miasugok

12502

Çok tatlı ve gerçekten çook şanslısınız maşallah :)

sebii
sebii

4713

Öncelikle siz evde yokken özler, hatta gelince size bağırır ama kesinlikle çok fazla yalnız kalmadığı sürece depresyona gireceğini sanmıyorum. Ayrıca çok tatlı bir bebek ve siz de çok şanslısınız benim bıdıklar yüzüme bile bakmıyor çünkü annesi ve kardeşleri yanında. Sizin kediniz de annesi ve kardeşi olmadığı için size bu kadar yakınlaşmış. Uzun bir ömrü olur inşallah :)

408ghost
408ghost

1035

Tesekkur ederim :)

KedimVar
KedimVar

119251

Bence bir arkadaş sahiplenebilirisiniz. Size olan ilgisi azalacaktır. Ama sanmayın ki sizin yüzünüze bakmayacak. Yine sizinle vakit geçirecek ama bu kadar fazla değil. Ayrıca siz evde yokken vakit geçirebileceği bir arkadaşı olmuş olur.

ecemomer
ecemomer

797

benim gazoz da aynı sürekli peşimde paçalarıma dolanıyor ayaklarımla oynuyor miyav miyav sırtıma çıkıyor kafama çıkıyor napıcaz bilmiyorum...

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

ilk sahiplendiğimde iş yerimden 1 hafta izin almakj zorunda kaldım eve alışıp kendini güvende hissedene kadar ağlar yanından ayrılmaz... şuan 4 aylık işten eve geldiğimde susmuyor ilk 1 saat ilgi oyun vs dogal olarak istiyor ama tabiki ilk zamanlardaki gibi aklım kalmıyor olabildiğince cok vakit gecirin kedinizle...

seymavc
seymavc

3273

bu güzel bir şey sizi sevdiğini gösterir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 706 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR